|
Příspěvky uživatele - 215.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012 Přesně to co píšete :)
Potřebuji utvrdit :)
Skočim pro tu dolmarku do Hornbachu a bude :)
Díky
David |  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 18.11.2012 Tady se to tedy mele, to jsem vážně v úmyslu neměl :(
Jen ještě dotaz ohledně té Dolmarky 420 sc. Koukám že ji vážně mají v hormbachu za 7tisíc, což je pěkná cena, jen mě zajímá jak s případným servisem. V hornbachu mi bylo řečeno že se obracet... celý příspěvek > |  |
|  | Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 17.11.2012 Díky lidičky za rady :) |  | Habr - problém s listy, 16.5.2011  Dobrý den,
moc prosím o radu. Nevíte, čím může být habr napaden? Děkuji.. |  | Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 3.3.2011 Na podzim jsme vůbec nehnojili, máme sněžnou plíseň na 60% plochy trávníku, rovněž i sousedé z širokého okolí (okres Praha - západ), každý pečujeme o trávník jinak a dopadli jsme stejně, ještě letos máme holá místa z předloňské zimy od sněžné plísně,... celý příspěvek > |  | Je už vhodná doba na verikulaci?, 10.7.2010 Dobrý den,
kupili sme dom s dost zanedbanou zahradou cca 300m2 a travnik je vo velmi zlom stave, snažíme sa polievat každý den v tomto suchom období ale i tak sa objavili vačšie plochy suchej trávy... Vidiet že pri korienkoch je velke množstvo... celý příspěvek > |  | Výsadba révy vinné, 8.5.2010 Diky za reakci :-) A sazet tedy s celym balem, nebo rozklepat a koreny zkratit? |  | Výsadba révy vinné, 8.5.2010  Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem 2 sazenice révy, odruda Arkadia, Jejich stav je na fotce, tj kazda ma dva vyhony, jsou ve vysokem kontejneru. Doma za oknem mi opravdu pekne prosperuji. :-) Co tedy radite dal? Po zmrzlych vyndat ze substratu,... celý příspěvek > |  | Nový stromek broskve, 8.5.2010  Přikládám lepší fotku... |  | Citronová tráva, voní v bytě?, 6.4.2010 mám semena z aukra,a vyklíčila mi asi za týden. do děravého tácku výsevový substrát, trávu napovrch a celou misku do igelitového sáčku a lehce zagumičkovat.až se začne něco dít, poznáte to podle toho, že se sáček stahuje k misce a rostlinka roste a... celý příspěvek > |  |
|  | Blahovičník, 23.3.2010 děkuji, tak já to zkusím vysadit na povrch substrátu rovnou...))
snad to vyjde
děkuji, dám potom vědět jak to dopadlo |  | Blahovičník, 23.3.2010 prosím Vás víte jakou stratifikaci použít na e. pauciflora a e. coccifera?
děkuji. Mám jen semínka a jsem začátečník. V návodu je psáno vysadit po 6 týdenní stratifikaci...
děkuji Moc |  |
 |
|
|
|