|
Vysokotlaký čistič Karcher 2.980, 28.2.2011 Na tak velkou plohu jako při mytí auta dává sice dostatečný tlak ale žalostně málo vody k oplachu, že výsledek je hodně blízký přirovnání " opice po tyfusu", což není zdaleka jediný nedostatek celé této řady. S názorem že " Nestálo to... celý příspěvek > |
 |
Krmítko pro ptáky v zahradě, 28.2.2011 Pro paní Renču: stříšku na talíři z Ikei jsem použil na krmítko již několikrát a proto si dovolím pro zvýšení její životnosti několik rad. Před montáží je vhodné kroužek, na kterém talíř normálně stojí odloupnout a odstranit, neboť po několika... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez husqvarna 325, 28.2.2011 Sám bysem byl rád, kdyby se do diskuze zapojilo více diskutérů, je zde spousta zkušenějších uživatelsky i servisně. Protože mám představu o velikosti pastvin obehnaných ohradníky i podmínkách ve kterých bude stroj pracovat / zejména trvalá zátěž v... celý příspěvek > |
 |
Jaký drtič větví, 27.2.2011 Po několikadenním zápasu s chřipkovým virem jsem dnes už doma nevydržel a šel se aspoň na chvíli zlehka vyvětrat na zahradu s tím, že vyzkoušíme nový drtič Flymo po částečném prořezu stromů a vinice z minulých týdnů. Po chvilkovém zápase se spuštěním... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez husqvarna 325, 27.2.2011 Záležet bude i na tom, jakým nástrojem máte v úmyslu pracovat. Na strunu bude uvedený výkon skoro málo, na nůž by to stačilo, pokud s tím nepolezete do malin a staršího dřevnatícího porostu. Vzhledem k tomu, že pastviny zrovna malé nebývají, asi bych... celý příspěvek > |
 |
Servis Mountfield, 26.2.2011 Většina počítadel Mh ukazuje 0,1h, proč ta ironie. |
 |
Jak často zalévat slepičincem, 26.2.2011 Podařilo se mi minulý týden sehnat vrchovátý vozík pokladu, kterému zde říkáte slepicince. Hnůj je čistý s pilinama, uležený a plný červíků hnojňáků. Protože jsme se točili na dvakrát, odhaduji, že je ho necelá tuna. pro zkušenější mám dotaz, zda je... celý příspěvek > |
 |
Jaký drtič větví, 22.2.2011 Prioritou a určení tohoto strojku je zpracování větví po prořezu stromů, vinice, čili výroba a zpracování materiálu na kompost. Při shlédnutí všech videí mám i já pocit že tomu hodně chybí a ty co se mi opravdu líbí většinou pohání traktor. Pro tyto... celý příspěvek > |
 |
Jaký drtič větví, 22.2.2011 Po dvouletém váhání jsem dnes na základě slušných recenzí, líbivého vzhledu, festovní konstrukce a velmi sympatického přístupu prodejce pořídil drtič větví Flymo 2500. Těšil jsem se na víkendové sbírání prvních zkušeností nicméně se zdá že virus... celý příspěvek > |
 |
Vyber hrusne na zahradu, 21.2.2011 Bude to individualní ale je nejlepší z hrušek. |
 |
|
 |
Solo Twin, 20.2.2011 Čištění žeber válců u těchto pil zabral asi hodně času, přesto váhově už na ůrovni. Předpokládám vysokou ochotu motoru jít " za plynem", vysokou spotřebu a díky mazacímu poměru směsi práce s touto pilou asi nebyly žádný Luhačovice. Zvláštní... celý příspěvek > |
 |
Jaký je lepší - sklo nebo plast?, 20.2.2011 Polykarbonátu na skleník bysem se v dnešní době nebál. Nezdá se mi, že by mé sluneční brýle ani po letech ztáceli na kvalitě sklíček a aní krytí nad balkonem a vstupními dveřmi na původním zabarvení, navíc je odolnost polykarbonátu na případný... celý příspěvek > |
 |
Vysokotlaký čistič Karcher 2.980, 19.2.2011 typ přístroje Karcher 2.xxx nám pořídili v práci na umývání techniky a 2 dodávek. Tlak vody je dostatečný na umytí bot, koberečků z auta popř disků popř demižonu. Na větší plochy je naprosto nedostatečný průtok a množství vody které stroj dává, čili... celý příspěvek > |
 |
Solo Twin, 19.2.2011 Já jsem zůstal pro dnešek u dřeva. Dotáhl jsem si z Plzně fajnovou prácičku, řezbovaná komoda r.v. 1880 2,4m ale bude na ní hodně práce. S pikou se jdem vyvětrat až příští tejden. |
 |
Solo Twin, 19.2.2011 Nuž Radku klobouk dolů. Mmch tvoji radu s ponecháním tahové lišty u nakloněného stromu s dutinou jsem minulý týden použil a chovalo se to jak jsem jen odhadoval. Měl jsem z toho radost. |
 |