|
Příspěvky uživatele - 147.173
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Namrzla sadba brambor, 25.2.2011 Ještě se brambory nesází, zkuste jich pár doma v teple naklíčit. Pokud klíčky pojedou, je vše OK, Pokud budou všelijaké, nebo vůbec žádné, nesázet je. |  | Předpestováni salátu, 18.2.2011 15.září seji hustěji přímo na záhon do řádků salát HUMIL, do zámrazu solidně vyroste a na jaře přetrhám. V průběhu května jsou první hlávky. |  |
|  | Ako na slimáky?, 17.2.2011 Prosím Mirka o upřesnění "měděného" kolečka.Vystřihne kolečko z měděného plechu, nebo udělá kolečko z měděného drátu.? Obrázek mne víc než zaujal, Jsou tam slimáci po smrti a noví se hrnou. |  | Jak uchovat co nejdéle česnek, 14.2.2011 V měsíci říjnu jsem zkusmo dal vyloupané česneky do jedné skleničky od jogurtu se šroubovacím uzávěrem. Bez soli, bez oleje, jen tak nasucho. A dal jsem skleničku do mrazničky.Každý měsíc z toho část odeberu, a zkonzumuji.Abych věděl, jak pokus... celý příspěvek > |  | Kvalitní český česnek, 14.2.2011 "JEHO" česnek \pěstitele, o kterém se ve vlákně píše\ je běžně u nás v září a řijnu v semenářství v prodeji. Jinak "ON" už bere objednávky na podzimní výsadbu. Podle velkého zájmu, když občas sleduji jeho stránky, to letos stopne... celý příspěvek > |  | Poradte okurku, 11.2.2011 Já jsem okurky nikdy nestříkal, Vyhrávám na tom, že je seji brzy, 24.4. přímo na záhon. Než přijde plíseň, mám slněno-100 zavařených sklenic a pak zbytek úrody- přerostky na salát. Kdyby měl přijít mrazík, záhon přikryji folií. |  | Předpěstované brambory bez mandelinky, 10.2.2011 Už jsem to zde psal o mých dvou sousedech, kteří s úspěchem přesazují hodně předklíčené brambory \sazenice se zelenými lístky\ a o nichž předpokládám, že se při přesazování s rostlinou přílikš nemazlí. Usuzuji z toho, že přesazování brambory s... celý příspěvek > |  | Předpěstované brambory bez mandelinky, 10.2.2011 Loni jsem výnos sledoval i u mých tří odrůd brambor pěstovaných ve stejných podmínkách. Nejlepší výnos byl 1:12, pak 1:9 a poslední 1:6. Byl jsem tím dost překvapen. Proto zkušení bramboráři zahrádkáři radí sázet aspoň dvě odrůdy v jednom roce. |  | Předpěstované brambory bez mandelinky, 9.2.2011 Mí dva sousedé sadí brambory již několik let do krabic od mléka\1L\.Krabice jsou naskládané v zelených bedýnkách. Sází je kolem 19 března \ na Josefa\. Když má přijít mrazík, zakryjí je folií.Mají první brambory v okolí.V tomto případě se nejedná o... celý příspěvek > |  | Dýně hokkaido, 8.2.2011 K tomu opylování květů hokkaido. Na jiném vláknu zde bylo doporučení sázet v blízkosti saturejku nebo brutnák, která bohatě kvete a priláká včely a hmyz k opylování hokkaida.Tak to letos zkusím. |  |
|  | Tykev - poraďte, prosím, 5.2.2011 Potřebuji poradit, kterou tykev mám zasít, aby se dala zavařovat a zůstala tvrdá, nerozvařila se. |  | Slimáci, 31.1.2011 Mám stejný poznatek, nacházel jsem jich tam desítky, jen nevím, zda se tam nešli jen schovat přes den, do tmavého hustého a vlhkého prostředí |  | Kde sehnat lípu?, 21.1.2011 Jednu radu. Doporučuji koupit lípu ve školce nebo v zahradnictví. Mám před barákem 2 druhy lípy.Obě kvetou, ale jen z jedné se dá trhat květ na čaj. Ta druhá má květy oproti první velmi malé a málo. |  | Kde sehnat lípu?, 18.1.2011 Na semínka nespoléhejte, těžko se to laikovi ujímá, spíš je dobrý nápad ta lesní školka, nebo semenáčky kolem lipové aleje. |  | Máta, 13.1.2011 Doporučuji vyrýt mátu, odplevelit pozemek a mátu znovu nasadit. Máta roste intenzívně a přesazení ji jen prospěje |  |
 |
|
|
|