|
Příspěvky uživatele - 35.114
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Název kytky, 23.3.2012 Dobrý den, jedná se o řebčík královský z čeledi liliovitých. Jde o vytrvalé podzemní byliny s cibulemi. Kvete na jaře. Marcela | | Jaká je to rostlina?, 9.3.2012 Dobrý den, sadec nachový dorůstá výšky až 2,5 metru. Nevím odkud je obrázek, ale i na bohyšce-hostě je vidět, že se jí úžasně daří. Marcela | |
| | Oleandr chřadne, 27.2.2012 Dobrý den, oleandr by se měl stříhat nejpozději v září. Jinak ostříháte již nově založené výhony na květy a budete se v nové sezoně muset obejít bez kvetení. Marcela | | Nezabúdli ste na sýkorky?, 15.2.2012 Dobrý den Palo, tak to s Vámi nesouhlasím. V krmítkách, ale i u nich, na lojových koulích to máme strakami a sojkami přímo obležené. Naopak vyhánějí všechny ty ostatní malé ptáčky. Sojka - potravu si vyhledává na stromech i na zemi. Živí se především... celý příspěvek > | | Tulipány, 14.2.2012 Dobrý den Honzo, cibule sázím do klasických truhlíků (já mám terakotové). Já osobně hloubku moc neřeším, v truhlících je dávám asi doprostřed. Cibule si dejte tak hustě, jak chcete mít hustě osázený truhlík. A jak píše Brasica, jakmile bude po... celý příspěvek > | | Tulipány, 13.2.2012 Dobrý den Honzo, bohužel je asi teď země všude zamrzlá. Já jsem sázela cibule z Amsterodamu letos v lednu, byl to opožděný vánoční dárek. Ale zem byla rozmrzlá a počasí téměř jarní. Osobně bych počkala až do doby, kdy se bude možné rýpat v zemi a... celý příspěvek > | | Kanadská jedle, 1.2.2012 Kanadská jedle neboli tsuga1 (Abies2 canadensis L., Tsuga canadensis Endl.) je stálezelený středně vysoký jehličnatý strom, dosahující výšky 14-20, ale i vyjímečně až 30 metrů. Marcela | | Kanadská jedle, 1.2.2012 Dobrý den, problém to není. Vánoční stromky jsme takto pěstovali na zahradě nekolik let. Teď nás čeká osázení nových. (Praha) Marcela | | Vilín, 19.1.2012 Dobrý den, dle mé zklušenosti vím, že vilín roste poměrně hodně pomalu. Marcela | | Slimáci, 19.1.2012 Pivo je sice naláká, ale naláká i ty slimáky, kteří by tam třeba ani nelezli. Marcela | |
| | Stříhání levandule, 19.1.2012 Dobrý den, též levanduli zastřihávám až na jaře a ne do dřeva, které opravdu hodně špatně obráží. Marcela | | Pěstování na balkóně, 18.1.2012 Dobrý den, připojuji se k předešlému příspěvku. Co se týče zeleniny, tak to Vám neporadím. Bylinky - levandule, rozmarýna, šalvěj, oregano. Květiny - muškáty, fuchsie, karafiátky, verbena, petunie, surfinie, lobelky, chryzantemy, voskovky, různé... celý příspěvek > | | Vánoční hvězda, 17.1.2012 Dobrý den, z mojí zkušenosti vím, že přechovávat vánoční hvězdu je docela složité. A ikdyž se mi to povedlo, přes léto jsem jí měla v záhonu ve stínu v zahradě, tak už stejně nebyla nikdy tak krásná, jak bych chtěla. Kaktus mám normálně na parapetu,... celý příspěvek > | | Živý plot, 17.1.2012 Dobrý den, souhlasím s Vámi. Opadané lupení je na údržbu pěkná otrava. Máme také živý plot z buxusu (cca 100 cm výška, délka plotu 50 m) a vypadá bezvadně, je velmi hustý, dekorativní a mohu ho celý rok používat na živé i suché květinové vazby... celý příspěvek > | | Výsadba ptačího zobu, 17.1.2012 Dobrý den Jirko, je to samozřejmě možné. Ptačí zob je hodně odolný a neúnavně roste. Pro zhoustnu doporučuji udržovat střihem.Marcela | |
|
|
|
|