|
Příspěvky uživatele - 21.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za strom, 15.9.2018 Mám tento strom na zahradě nevím jak se jmenuje, má malé plody ve tvaru hrušek. |  | Pěstitelská pálenice v okolí Berouna - hledám, 28.3.2018 v Příbrami, ve městě, je oficiální pélenice |  |
|  | Kdo to pozná?, 5.5.2016 Souhlasím, tohle opravdu vypadá na dýni. |  | Neznáte ji?, 2.5.2016 Josefe děkuji. |  | Neznáte ji?, 1.5.2016  Dobrý den.
Neznáte někdo kytku na fotce? Marně jsem ji hledala, nevím jak ji pěstovat. Děkuji za odpovědi. |  | Jakou bezsemenou vinnou révu?, 17.4.2016 Kde koupit sazenici odrůdy Zlata. |  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011  Jsem rád, že se Vám moje rajčata libí, zem mám pouze ze zahrádky akorát přihnojuji kravským hnojem v granulích, dřív jsem používal králičí hnůj, ale králíky už nemám.Samozřejmě čím kvalitnější zem tím lépe.
Dírky v pytlích být musí, jinak by Vám... celý příspěvek > |  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011  další foto |  | Nejchutnější rajčata, 16.2.2011  Ahoj,
já už cca.15 let pěstuji rajčata v igelitových pytlch a nemúžu si to vynachválit, akorát je trošku víc práce s plněním pytlů atd.,ale výsledek stojí za to.
Nejradši mám odrůdy Tornádo nebo Tajfun, děti mají nejradši cherry rajčátka.
Chuť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|