Příspěvky uživatele - 223.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za kytku?, 19.6.2011
Ještě dodám, že má takovou jemnou podmanivou vůni.Mě to připomíná trochu jako nějaké vánoční cukroví.Já ji seju každý rok kvůli včelám.
Co je to za kytku?, 19.6.2011
Svazenka vračitolistá.Používá se jako zelené hnojení.Seje se na plochy, které ten rok stojí (něco jako úhor),t.j. jsou bez plodiny.Tato rostlina rychle zarůstá plochu a ihned zakývá zem listy, takže plevele se nestihnou rozvinout.Zabraňuje přirozené... celý příspěvek >
Jak řízkovat růže, 3.6.2011
Růže se obecně z řízků špatně ujímají a to i takové jako "plodovka"  či rugosa.Některé pak i méně kvetou.Růže se očkují na podnož (šípek).My jsme očkovávali na tzv. pávák (pávův šípek).Teď se sem ale valí levné růže z Polska, tak je... celý příspěvek >
Jak udržet maliny bez plevele?, 3.6.2011
No některé potlačí to ano, ale zbylé mezi nimi vesele rostou.Je z toho pak taková džungle. Ten zde zmiňovaný Casoron byl super.Někdy mám chuť pozvat pány z EU do našeho zahranictví aby mi pleli průběžně zarůstající plochy s volnou výsadbou.Vyčistili... celý příspěvek >
Zetlelé listnaté dřevo, 26.5.2011
Pokud to dáte teď na vrch, tak to akorát zamulčujete. To trouchnivé dřevo je na... víte na co. Nevím jak máte velkou tu zahrádku, ale když si koupíte granulovaný hnůj tak to prohnojíte účiněji. Pokud máte kompost, tak se vyprdněte na trouchnivé... celý příspěvek >
Pančovaný med, 25.5.2011
Ano v tom máte pravdu.Ty škodliviny se shromažďují v jedových váčcích včel, ale některá rezidua, třeba z léčiv, se v medu mohou objevit.Jinak laboratoř dokáže poměrně podrobně zjistit složení medu.Tam jde hlavně o nepřekračování norem určených... celý příspěvek >
Roj včel v těšnění pod střechou v chalupě, 24.5.2011
Jsem včelař.Usazený roj je problém dostat ven z dutiny, protože jakmile se včely usadí, začnou okamžitě stavět plásty, poté do nich matka(královna) začne klást, dělnice okamžitě ukládají zásoby, atd... Jde jim to velice rychle a od toho je už nikdo... celý příspěvek >
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
Je to mrazem.Nastydla poupata.Škoda práce se s tím sbírat.
Jahody - černání květů od středu, 11.5.2011
To znamená že poupata byla nastydlá od mrazu.Jsou prostě v... víte kde.Až další květy budou ok.
Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011
To jsem si mohl myslet, že píchnu do vosího hnízda.Jo jasně.Já si nechám poradit.Pokud se jedná o Baumax, tak je kvalita rostlin často žalostná.(nejlepší je v tomto Horbach),ale asi třeba zrovna u vás je vše OK.:D Pokud se Vám ujaly tak jedině... celý příspěvek >
Thuje z Obi a Baumaxu, 16.4.2011
Prosím Vás lidi, jelikož thuje už léta pěstujeme pro prodej(v různých druzích a velikostech),tak řeknu toto.Když vidím ve zmiňovaných marketech jak jsou nebohé thujky naházené jako dříví na paletách s kompletně vysušeným balem, je mi z toho do... celý příspěvek >
Likvidace vláknité řasy - Perkarbonát sodný, 14.4.2011
Perkarbonát sodný se používá jako jedna z přísad pracích prášků.Funguje výborně na bělení prádla a bělení barevných skvrn(od vína, mrkve atd.).Čím vyšší teplota tím lépe. :)V prádelenství se tomu módně říká "aktivní kyslík" Ve vodě reaghuje... celý příspěvek >
Papoušek, který dobře mluví, 6.4.2011
Rovněž se přimlouvám za papouška Žako.Slyšel jsem ho před časem v jedné německé rodině kde jsem byl na čas ubytovaný.Šprechtil bezvadně.Co mě ale nejvíce fascinovalo, jak napodoboval veškeré zvuky a to naprosto dokonale.Vrzání parket když někdo... celý příspěvek >
Usychání thují - poraďte příčinu, 6.4.2011
No a jak jsou na tom s vlhkostí půdy? Nemají náhodou sucho? Thuje je vlhkomilná dřevina.Tu můžete zalévat pořád a vůbec ji to nebude vadit.
Co mi to vyrostlo?, 31.3.2011
Jedná se o Crocus vernus česky Šafrán jarní blízký(běžně Krokus) příbuzný toho slavného Šafránu setého(Crocus sativus).Pokud cibulku nezblajznou myši, příští jaro Vám vykvete opět.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika