|
Příspěvky uživatele - 69.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradni traktory, 5.12.2011 Já si vybral zahradní traktor Yard man HN5185. Sehnal jsem ho tam o 13 tisíc levněji než v prodejně u nás. |  | Nová sekačka, 25.5.2011 Dobry den,
chtela bych si koupit novou sekacku (benzin) a uvazuji o koupi teto sekacky přes internet:
Benzinová sekačka na trávu s pojezdem Einhell BG-PM 51S
myslite, ze bude dobra?? Nemam moc velkou zahradu... Dekuji za radu... |  |
|  | Firma na zahradu, 16.2.2011 Ahoj.
Hodně uvažuju o tom, že bych si nechal na zahradě nechat udělat jezírko od firmy
Máte někdo zkušenosti s firmou Azaro spol. s r.o. ? |  | Výběr elektrické pily, 11.2.2011 My jsme měli docela dlouho Partnera.
Za tu cenu celkem kvalitní nástroj myslím... |  | Křovinořez - Stihl, Husqvarna, Jonsered nebo Dolmar?, 10.2.2011 Taky uvažuji, ale spíš o nějaké levnější značce...
Máte někdo zkušenost s tímhle typem - Motorový vyžínač GMS 650 B za 2890,- - vyplatí se nebo radši volit za tu cenu něco jiného? |  | Tuje Smaragd, 10.2.2011 My to máme podobné.
Radši ale budeme kupovat něco pod metr, tam by neměl být problém, že se nechytí. |  | Dekorace - trpaslíci a jiní, 10.2.2011 Kdo má na zahradě trpaslíky nebo jinou keramickou dekoraci?
My uvažujeme o téhle žábě na předzahrádku. |  | Kotvičník, 10.2.2011 Máte někdo zkušenosti s touhle rostlinou?
Je pěstitelsky náročná či ne?
Přemýšlíme, že bychom si ji pořídily na zahrádku. |  | Zahradni traktory, 19.1.2011 Uvažujeme s rodinou o koupi Zahradního traktoru.
Myslíte si, že by byl tento dobrý - MURRAY hydrostat 14koní pěkný traktor,102cmzáběr?
Nebo bychom měli z tohoto portálu vybrat nějaký jiný.
Cena nám přijde OK, výkon taky, celkově nevypadá vůbec... celý příspěvek > |  | Netřesk, 9.6.2010 Dobrý den, ráda bych si koupila Netřesk červený - Sempervivum 'Rubrum'. Ale chtěla bych poprosit o nějaké rady k pěstování, už jsem v minulosti měla dva podobné a bohužel velmi rychle přišli pryč. Děkuji. |  |
|  |
 |
|
|
|