|
Příspěvky uživatele - 93.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mochyně peruánská, 25.2.2011 Mirku, mel jste tyto mochyne jiz vloni? jake mate pro letosni rok? |  | Herbicid - jaký použít?, 24.2.2011 tak jem jiz zjistil do ceho vseho, vcetne kvetin mohu Stomp pouzit... jen jedno mi trochu vrta hlavou... pry pusobi na Solanum nigrum-lilek černý, nicmene lze ho pouzit ve vysadbach paprik a rajcat-jak to, kdyz obe tyto zeleniny jsou z celedi... celý příspěvek > |  |
|  | Semena ze zahraničí, 23.2.2011 tak koukam, ze kvuli predpisum zas clovek ma smulu-hrozny! |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 takze z onech 600ks se odeberou vzorky, jenze 600ks od odrudy delat nebudu, treba to bude celkem 600ks, ale treba bude 15odrud paprik a bude to 600ks celkem, mozna, ze to zbytecne prevracim, ale prece jen jiz ted vim, ze sadby bude hodne, ale spise... celý příspěvek > |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 Jo nenasel jste L.A. ten pocet ks sadby? ja jsem se vcera dival a nic jsem nenasel-aspon pro zajimavost |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 tak ja samozrejme to nez nejakou sadbu prodam, tak rok dopredu si to doma vyseju a zhodnotim zda dana odruda odpovida, pokud ne, skonci to jen u me a šmitec, ano..nohel G. je podfukar, zrovna s pani v praci jsme resili, ze to neni napadnutelne-na... celý příspěvek > |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 myslím si, že okud by sadbu nejaky podnikatel prodal tak si to rychle rozmysli a proc? protoze se to rozkrikne-kord zde na vesnici a okoli a o zakazniky rychle prijdete, takze pokud se nekdo spálí, brzo pozna, ze k nemu uz nikdo nepujde
Pokud si... celý příspěvek > |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 23.2.2011 No netušil jsem, že dojde tak k bouřlivé diskuzi!
Stejně mi to přijde dosti složité - pokud někdo zná jak to chodí v Rakousku, jistě mi dá za pravdu, že oproti nim máme o cca 40% papírů na potvrzení více!
Pokud náš úřad bude kontrolovat pravost... celý příspěvek > |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 ok, budu se tesit na zitrek a pockam si na presnejsi pocet-prece jen by clovek mel mit nejake argumenty... kdyz uz jste natukl bio..tak vim, ze snad dva ci tri roky nez tam bude dana plodina by melo byt taky bio pole-takovy ten prechod na tento... celý příspěvek > |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 uz tomu zacinam konecne rozumet, jeste se chci dooptat jak je to treba u rostlin, ktere jsou pestovany k rezu-napr.ruze, gladioly, kaly... i zde plati nad 600ks? |  |
|  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 a co kdyz bude clovek podnikat, treba bude mit zahradnictvi, ale nebude prodavat celorocne zeleninu, treba skutecne jen prebytky... i zde je to bez úhonu? |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 Diky L.A., toto je velmi cenná informace, sice u zelenin pro přímý výsev - mrkev, špenát asi nebudu počítat semena, ale ty predpestovane zeleniny si teda pohlidam, pokud ke vsem zeleninam na pocet ks se priradi 600ks tak to bude v pohode.-) diky! |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 22.2.2011 tech 20tisic, to jsem jiz nekde slysel, ale kdo mi to dokaze, ze jsem mel vyssi zisk nez 20tisic... takze si myslim, ze snad to pujde, nerad bych, aby mi lezla inspekce po zahrade a mlela: chybi vam chladaky, kde mate zachod, umyvadlo, kde mate... celý příspěvek > |  | Jak zakracovat meruňku?, 21.2.2011 koukam Lido, ze k Vam budu chodit na výzvědy, oheldne ovoce toho tolik nevim jako o jinych rostlinach... uz se tesim az sem date obalene stromky ovocem! :-) |  | Mohu prodávat zeleninu z domu?, 21.2.2011 zas nechci, aby se mi po zahrade po 20ti min. stridalo nekolik lidi za sebou... proste dam treba pred vrata ceduli prodej rajcat 20kc/kg a bude to, ted jde o to zda je toto napadnutelne nebo ne, asi zalezi na danem mnozstvi, nechci, aby po mne sla... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|