|
Příspěvky uživatele - 210.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Český název pro Osteospermum, 9.1.2011 no já asi na předchozí dotaz nebudu moci odpovědět. také jsem měla v létě osteospermum, měla jsem ho na sluníčku v květináči, moc vláhy tedy rostlinka neměla a navíc jsem ji koupila v nějakém výprodeji a už od počátku nebyla nijak bohatá, takže v... celý příspěvek > |  | Border kolie, 9.1.2011 měla jsem fenku křížence, která vzhledově byla stejná jako border kolie, černo-bílá s bílou hvězdičkou na hlavě, měla jsem ji moc ráda a stýská se mi po ní. Vloni zemřela na nádor. Chtěla bych si pořídit fenku podobnou a tak se poohlížím po štěňátku... celý příspěvek > |  |
|  | Nová sezóna na zahradě, 9.1.2011 také já se už nemůžu dočkat jara a tak jsem celý den už pracovala na zahradě. U nás v Beskydech bylo celý den 10 stupňů a sluníčko, takže všude plno bláta. Dala jsem ven na zídku u domu pelargonie zonale, které mi už kvetou, aby si užily trochu... celý příspěvek > |  | Yucca a žloutnutí listů, 9.1.2011 já zalévám yuku jednou týdně nahoru do růžice listů, v zimě nezalévám zeminu, snad jednou za měsíc trochu zaleju ke kmínku, v podstatě je pak zemina okolo suchá, listy mi nežloutnou, rostlina vydrží spíš velké sucho než mokro v kořenech. Veruna |  | Begonie ze semen, 8.1.2011 dnes jsem semínka vysela, bylo jich tam 20, byly to docela viditelné kuličky, mám je v krabičce na ústředním topení, dolů jsem dala perlit, aby držel vlhko, přikryla jsem to víčkem, pokusím se, za těch 20 Kč to stojí za to jednou to zkusit. Veruna |  | Kokosové vlákno, 8.1.2011 já jsem si dnes přečetla návod na pěstování na obalu kokosového vlákna a píšou jen, že si to má zalít vodou. Ale nevím jestli se mohou rostliny pěstovat jen v tomto substrátu nebo se má přidávat do zeminy. Já myslím, že kok. vlákno neobsahuje žádné... celý příspěvek > |  | Kokosové vlákno, 7.1.2011 koupila jsem si kokosové vlákno. Jaké s ním máte zkušenosti? přidáváte ho i do venkovních truhlíků? Můžu s ním přikrýt zeminu v truhlíku, aby nevysychala půda v době veder? děkuji Veruna |  | Begonie ze semen, 7.1.2011 koupila jsem tento týden v semenářství semena "begonie hlíznaté přivislé chanson F1", SEMO, za 22 Kč. Vůbec jsem netušila, že se semeno begonie prodává. Protože všechno zkouším, chci semena už vysít, protože se mají vysévat v lednu-únoru.... celý příspěvek > |  | Dotaz na pěstování afrikánů, 7.1.2011 tento týden jsem byla v semenářství, mají tam už spoustu semen, taky jsem tam objevila aksamitník malého vzrůstu, jmenuje se Mauglí, má vyrůst 15 cm, je žluto-oranžový, tak ten by byl asi vhodný i do truhlíků. Veruna |  | Množení Hortenzií, 7.1.2011 mám s množením hortenzií opačné zkušenosti. Před dvěmi lety někdy v průběhu léta jsem chtěla zahustit keře hortenzií, které jsem rok předtím zakoupila v OBI, proto jsem je ostříhala a hned jsem řízky zapíchla do květináče s výsevní zeminou, měla jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 2.1.2011 tak jsem si přečetla tuto diskusi, protože se mi ibišky také líbí, ale jsem z toho docela zmatetná, kolik druhů ibišků vlastně je a jestli ten "bahenní", o kterém je tady řeč a o kterém se píše v názvu, že je venkovní, je vlastně trvalka,... celý příspěvek > |  | Netradiční pěstování host, 2.1.2011 vracím se k této diskusi a chci se tentokrát zeptat pana Vláška, který uveřenil první příspěvek o hostách, jaký druh okrasného česneku pěstuje. Mně se tyto fialové česneky líbí, viděla jsem je v nabídce Lukon Glads, jeden z těchto česneků jsem si... celý příspěvek > |  | Růže, 2.1.2011 je to pravda, růže v bytě nerostou, také jsem dostala takovou růži a na zahradě roste spolehlivě. Pokud nemáte zahradu, zkuste ji dát do truhlíku. Veruna |  | Množení milion bells výsevem, 2.1.2011 já se také snažím zachoval balkonovky do příštího roku, dělám to stejně jako vy - nařizkuji a ostříhám původní rostlinku, řízkům se zpočátku daří, ale kolem vánoc odejdou a původní rostlinu se mi daří zachovat trochu déle, ale v únoru pak odejde... celý příspěvek > |  | Astilbe - čechrava, 1.1.2011  posílám fotku záhonku čechrav, Veruna |  |
 |
|
|
|