|
Příspěvky uživatele - 231.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lepidlo na dřevo, 16.1.2008 Chci si vyrobit zahradni nabytek. K jeho vyrobe budu potrebovat nejake lepidlo, ktere je odolne i spatnym povetrnostnim podminkam. Proto prosim o radu, jake lepidlo pouzit a kde se da koupit. Predem dekuji Lada |  | Kdy sklizet?, 13.9.2007 Je treba ponechat nekolik kvetu na rostlinach. Kdyz se kvety narovnaji je treba cesnek sklizet. Myslim, ze stare pravidlo dnes neplati. |  |
|  | jak sázet česnek, 13.9.2007 Pred nekolika lety jsem pestoval cesnek v dost velkem mnozstvi. Sazel jsem ho vypouklou stranou k severu. Sazel jsem v rijnu, a i kdyz do zimy vylezl nebylo to na skodu. Vzdy jsem mel krasnou urodu. Cesnek jsem nemoril. |  | kvas z letnich jablek, 6.7.2007 Dobry den. Mam slusnou urodu letnich jablek, kterou bych chtel vyuzit kvyrobe kvasu na paleni jabkovice. Nevim, jestli se letni odrudy k tomuto ucelu hodi a jakou dobu se da kvas uchovat. Chtel bych ho palit s pozdnimi odrudami nekdy v prosinci.... celý příspěvek > |  | drtic zahradniho odpadu., 10.5.2007 Dobry den. Prosim o zdeleni zkusenosti s delsim provozem drtice GRIZZLY, ktery hodlam koupit. Mam zkusenost s drticem ASGATEC EH2501, ktere jsou velmi spatne. Pri druhe zavade mi vratili penize. Jednalo se o stejnou zavadu /praskani protilehleho... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|