 |
Topfive, 9.9.2013 Nazdar rosti dnes som meral posledne plody Topfive mali 33Brix viac než Duranzie. |
 |
Sklizeň révy 2013, 1.9.2013  Novy Podarok Zaporožiu ma vinikajucu chut bez postreku dobre sa ukazuje muštova odroda Podarok Magarača.
|
 |
|
 |
Jefferson Gage, 1.9.2013  Prave mi dozreli prve plody Jeffersonky su štavnate a sladke tipicka ringlotova chut stara odroda poslana z Anglicka pred 2 rokmi. |
 |
Aprimira, 1.9.2013  Aprimira je okrasa zahrady keby aspon chutovo bola taka dobra.
|
 |
Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 31.8.2013 Wiliamsova maslovka ma ju moj sused. |
 |
Černání a vadnutí listů, 30.8.2013 Nato je vyborni postrek SYLIT hnednutie listov, čierna škvrnitost, dierkovitost listov. |
 |
Aprimira, 29.8.2013  Aprimira dozrieva plody su sice ukažkove ale chut nič moc uvidim či sa chutovo popravi o tyžden.
|
 |
Zilga, Liepsna, Guna, Vanessa, 27.8.2013 Pali pekna uroda skvele foto ake je tvoje chutovo Preobraženie. |
 |
TopTaste?, 26.8.2013 Ja už som koštoval Toptaste niektore plody su sladke 25Brix uvidim ake budu za 2 tyždne Hanita 24Brix vyborna na pečenich osuchoch. |
 |
Série Top, 19.8.2013 Dnes som koštoval suedov Topgigant Plus a bol som milo prekvapeny, štavnata sladkasta velka slivka nema chybu.
|
 |
|
 |
Haganta x Toptaste, 18.8.2013 Toptaste na myrobalane raste bujne ja sa snim neparam ked su slivky dost velke zelene zestriham ich každy rok nech vitvoria rodive drevo to iste robim aj s marhulami viac ich nestriham. |
 |
Choroba meruňek, 18.8.2013 Je to strupovitost treba marhule striekat už pred kvetom. |
 |
Haganta x Toptaste, 18.8.2013  Toptaste opet nezklamala nadherne plody sa už vyfarbili.
|
 |
Topfive, 18.8.2013 Dufam že sa mu bude darit budete spokojny, horšie dopadla Belamira plody male nevifarbene popadali všetky na zem ešte jeden rok ju skusim ked sa nezlepši pojde preč.Hanita začina dozrievat krasne plody chut vitečna už teraz ma 23 Brix uvidim aka bude... celý příspěvek > |
 |
Yellow Egg, 17.8.2013  Dozreli mi prve žlte plody staršej anglickejslivky Yellow Egg je pekna dost velka chutovo prijemna malo štavnata Brix 20.
|
 |