Příspěvky uživatele - 16.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o pomoc pri vybere mot. pily, 25.1.2011
Olouvám se, jak Vám, pane PP, tak všem, které jsem svým výrokem zmátl či uvedl v omyl. Včelařství, modelářství a sběratelství jsem uvedl jako příklady zájmových činností, koníčků... vůbec jsem to nevztahoval k přesnosti. Myslel jsem tím jen to, že v... celý příspěvek >
Děkuji moc za tip, Radku, zítra hupsnu do prodejny náklaďákových orgánů. Ono je to s těmi levnými výrobky asijské provenience prostě tak, jak to je, a v segmentu srojařiny obzvláště. Oni tedy umí udělat i vcelku rozumně fungující věci, ale ty... celý příspěvek >
Přeji krásný den všem  Dostala se mi do rukou zde zmiňovaná Gude KS350B a tak jsem si řekl, že se s Vámi podělím o pár postřehů z jejích útrob. Hned ze startu musím přiznat, že jsem ji pořídil jako nefunkční za účelem pokusů s její pohonnou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika