 |
Příspěvky uživatele - 70.100
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Termín výsadby česneku, 7.12.2011 No na Vysočině když byste nedal česnek v říjnu, tak byste ho mnohdy v listopadu nastřeloval. |  | Termín výsadby česneku, 7.12.2011 To jste šikula, když dokážete počasí takto zlomit. |  |
|  | Jmenovky u rajčat, 7.12.2011 Pokud nevadí, že tak označuju i jiné zeleniny, požívám na pásky nastříhané kelímky od jogurtu, popsané mastnou černou tužkou (na sklo). Za sezónu nevyblednou a když se ztratí, není jich škoda. |  | Sušení jablek, 7.12.2011 Pan Palo hledá někoho, nad kým by mohl perlit... Poslední post. Prostor moderní trouby JE dobře utěsněný. Samozřejmě že to není hermetické těsnění, ale těsnění to je. A dobré, alespoň u naší trouby. Na rozdíl od trub v kamnech, nebo třeba starých... celý příspěvek > |  | Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011 To vám takto nikdo nevyvěští, záleží na způsobu uzení. Proto ta odpověď abyste četl. Nemůžete čekat, že na kouskách budou nálepky s dobou trvanlivosti. nejste v hypermarketu. Dříve selské uzené vydrželo v chladu několik měsíců, ale udilo se třebas... celý příspěvek > |  | Sušení jablek, 6.12.2011 Kudy přesně proudí chadící vzduch u mé trouby jsem se nepozeral, nechám to na výrobci. Což třeba že je to různé, podle vybavenosti spotřebiče? Ale se sušením čehokoliv v troubě ten vzduch nemá nic společného, do prostoru trouby nikdy nevstupuje. |  | Čím natřít novou udírnu z dřevěných palubek?, 5.12.2011 Nezasmrádnou, pokud je to řepkový olej, tak vyschne a je v podstatě bez zápachu, rozhodně "nevoní" žlukle. Napouštím vyjetým olejem z friťáku všechny násady zahradního nářadí v zimě, do jara je zaschlé. Pokud se udírna takto natře zvenku -... celý příspěvek > |  | Problém se zelím, 24.11.2011 Dostal se Vám k zelí vzduch. Jestli je v zeláku se žlábkem, nehlídal jste vodu. Nebo je uložené moc v teple. Kolega Vysloužil sice radí nápravu, ale mám zkušenost, že pachuti slizovitého kvašení se stejně už nezbavíte. Příště hlídat. |  | Nejchutnější rajčata, 24.11.2011 Nerozumím podrážděné reakci. Nepochopil jste hlavní myšlenku příspěvku. A sice tu, že skutečná sušená rajčata u nás jednak nevyrostou, druhak se neusuší. Vždy to bude jen jako. To je prostě fakt. Nijak neubírám vaše nadšení a nemůžu vám přece zakázat... celý příspěvek > |  | Pěstování majoránky a petrželky (kudrnky), 22.11.2011 Jen dodám, že druhým rokem petržel vyhání do květu a v tom období ztrácí aroma. |  |
|  | Thuja smaragd - každý rok jedna uschne, 21.11.2011 Až uschnou všechny, poznáte, že to není dobré. Zasadíte tam rozmanité nízké keře, budete vidět vy ven a ostatní tochu k vám, stejně, jako to dříve bývalo. A bude to krásné. |  | Jaký řez u Bohemie?, 16.11.2011 Zdravím vespolek.
Zajímalo by mne, zda se u Bohemie musí zohledňovat při řezu "Rubínový" styl růstu. |  | Nejchutnější rajčata, 16.11.2011 To je přece nesmysl. Nelze mít ranné rajče které dozrává podně i v Itálii, v našich podmínkách. Takto příroda prostě nefunguje. Nemůžete mít zkoncentované všechny dobré vlastnosti najednou. Vždy se nějaká vlastnost "vymkne" a... celý příspěvek > |  | Popel z papíru do kompostu?, 16.11.2011 Když to máte tak zmáknuté, neptejte se a konejte. Skartovaný papír do kompostu běžně přidávám, zlepšuje poměr uhlíku k dusíku. Za 3/4 roku v kompostu není vidět. Pokud dáte popel, ten uhlík tam sice nebude a ta trocha kaolínu naprosto nevadí na žádné... celý příspěvek > |  | Problém se zelím, 7.11.2011 Ftip je v tom, že jste vlastně žádnou radu nepotřebovala, dělali jste to správně. Jen jste trochu podlehla panice. |  |
 |
|
|
|