|
Příspěvky uživatele - 145.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dolmar 5105 - hrncová podložka, 25.9.2012 Moc díky. Petr |  | Dolmar 5105 - hrncová podložka, 24.9.2012 Oparvdu nemá nikdo Dolmar 5105, kdy by mi byl ochotnej poradit, jak má být ta podložka otočená?
Petr
|  |
|  | Dolmar 5105 - hrncová podložka, 10.9.2012  Mám prosbu. U této mot.pily mi vypadla hrncová podložka označená na obr.č.11 a já teď nevím jak tam má být správně nasazená (otočená). Mohl by mi toto někdo vyfotit na pile jak to správně patří.
Díky Petr |  | Stavba zahradniho domku, 3.1.2012 také bych se připojil, a poprosil o nějaké bližní informace. |  | Zahradní domek - postavit nebo koupit hotový, 29.12.2011 Tak s tím hle souhlasím.Nejlepší je že když člověk tu věc potřebuje tak ji stejně nemuže najít a dojde si ji koupit. To je moje zkušenost jak u sebe doma, tak u rodiču, ale i u tchána. |  | Motorová pila husqvarna, 16.4.2009 Díky všem za rady, vyzkouším a samozřejmě dám vědět jak jsem dopadl. Petr. |  | Motorová pila husqvarna, 15.4.2009 Mám podobný problém s HQ 345. Studená startuje dobře, pokud je teplá nastartuje jen pokud mám současně zmačknutý plyn. Myslíte, že by to mohly být stejné závady? Díky Petr B. |  | Řetěz - zlomený zub, 12.12.2008 Díky, vyměněno. |  | Řetěz - zlomený zub, 8.12.2008 Dobrý den,
při řezání jsem mot.pilou jsem chytil hřebik a zlomil se jeden zub na řetězu. Řetěz je ještě slušný, tak je mi ho líto vyhodit. Dá se to opravit (vyplatí se to), nebo řezat bez jednoho zubu? Láďa |  | Bruska na řetěz - Sharks vs. Einhell, 2.12.2008 Dobrý den,
z vlastní zkušenosti jen potvrzuji slova pana JS. Brusku SKS 85E jsem si koupil a i bez úprav je to nesrovnatelné broušení a hlavně potom řezání s dřívějším u mne pižláním pilníkem. Řetěz si vždy "líznu" po třech nádržích a... celý příspěvek > |  |
|  | Motor Tecumseh 5,5HP, 4.3.2008 Dobrý den,
obracím se s žádostí o radu na doporučení dobrého servisu v okolí Poděbrad, Kolína, Kutné Hory na výše uvedený motor.
Děkuji Petr |  | Zálivka rajčat a paprik, 28.6.2007 Ještě jsem chtěla napsat, kdo pěstuje tolik rajčat jako já...každý rok to trošku přeženu, tak mi poradili, když na konci sezóny zbyde hodně zelených zdravých rajčat, tak je otrhat a nevymýšlet různé čalamády, ale naskládat je do hliněného hrnce... celý příspěvek > |  | ředkvičky, 28.6.2007 Bydlím v oblasti, kde bývalé JZD pěstovalo ředkvičky, saláty, květáky, zelí a nic víc. Měli vždycky krásnou úrodu. Bylo mi porazeno, že je to půdou. Ředkvičky zbožňujou takovou písčito-hlinitou půdu. Seju ředkvičky od jara do září a mám obrovskou... celý příspěvek > |  | Zálivka rajčat a paprik, 28.6.2007 Dávám 1,5 litrové, nebo 2 litrové lahve s klasickým malým víčkem. To víčko odšroubuju a opravdu zapěchuji do hlíny. Když mám pocit, že to rychle vyteče do hlíny...jsou tam zanořené do půlky, tak ještě nasypu hlínu do PET lahve. Všichni sousedi se mi... celý příspěvek > |  | klíšťata na zahradě, 26.6.2007 Bohužel letos nebyla žádná zima a oni se trošičku víc rozmnožili. Někde jsem četla, že si pán dává do krabičky od sirek naftalín a ty si strká do ponožek. Prý to pomáhá. Teda já bych do takovýho smradu taky nevlezla :-))) |  |
 |
|
|
|