|
Příspěvky uživatele - 6.15
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Povadlé okurky, 3.6.2013 Chtěla jsem mít jenom malý fóliáček, nakonec jsme koupili skleník, tak se těším jak to poroste, ale počasí míní jinak. Dočetla jsem se, že se má větrat i když nesvítí sluníčko, tak otvírám dveře jenom když neprší. Mám nasázené paprika a okurky, venku... celý příspěvek > |  | Povadlé okurky, 3.6.2013 Hezký den, tak koukám, že máte stejný problém jako já. okurky mám ve skleníku, ale v noci je teplota kolem 10°C a to je asi málo. Listy nejsou krásně zelené, ale jaksi malinko do žluta. Proti houbovým chorobám jsem dělala postřik přípravkem Previcur... celý příspěvek > |  |
|  | Jílovitá zemina a trávník, 1.6.2013 Dobrý den, prosím o radu, v loni jsme dělali na zahradě bazén, jáma jako hrom, protože jsme ho chtěli částečně zapuštěný a aby se vyrovnala trošku zahrada, tak jsme hlínu (spíše jíl) rozhrabali po zahradě a zaseli trávník. Trávník vzešel, ale na... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 1.6.2013 Dobrý den,
tak jsem konečně včera přece jen tu borůvku přesadila. Bude mít dostatek sluníčka a snad i ta rašelina pomůže. A kořenový bal byl přesně takový, jaký jsem ho vyhátla z květináče. Takže žádná sláva... prsty jsem ho opartně protrhala a... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 24.5.2013 Přesadím, v pondělí jede manžel do Trutnova, tak mu řeknu, ať koupí rašelinu a vím i na místo, kam ji přesadím.
Když jsem ji sázela, tak jsem nevěděla, že má být v jámě rašelina a spol. TAk proto tak zašla. Už mám i místo, kde se jí bude lépe... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 24.5.2013  Takhle vypadá teď po ostříhání. |  | Kanadská borůvka - neprospívá, 24.5.2013 Moc děkuji za reakce, na podzim se na to vrhnu.
Jen pro kontrolu, vykopu jámu. Stávající borůvku nechám tam kde je, sluníčko tam svítí dost a vláhy má taky dost. Za ní je ještě místo, kam se vejde jedna. Koupíme další borůvku, ale bohužel u této... celý příspěvek > |  | Jarní řez u jabloně, 23.4.2013 Tak jsem ji ostříhala, podle rady pana Michala. A rovnou jsem ostříhala i jednu další, která na tom byla podobně. Jen jsem si s nima nevěděla rady. Moc děkuju za pomoc Kosinková |  | Jarní řez u jabloně, 23.4.2013 Děkuji za reakci, blbě se zeptám, myslela jsem si, že určitě půjdou pryč ty malé větvičky i část těch dlouhých, jen mě zaráží, že chcete dát pryč i ty velké spodní větve a nechat jen ten vršek. Má to nějaký velký význam?
Děkuji |  | Jarní řez u jabloně, 22.4.2013  Dobrý den, vkládám sem fotku naši jabloně a prosím o posouzení, jak ji ostříhat. Děkuji za reakce Kosinková |  |
|  | Plot ke slepicím, 20.3.2013 Se sponou se nemůžou ani protáhnout |  | Traktůrek castelgarden, 14.11.2012 ok, díky. zítra ji zkusím sehnat a vymenit.
|  | Traktůrek castelgarden, 14.11.2012 Tak dnes jsem ho proměřil, a do baterky leze docela velké napětí, a pokud zpětný proud přesáhne 16,5v tak traktor chcípne a píská.Neporadí někdo? |  | Traktůrek castelgarden, 12.11.2012 Myslím že dobíjí, měřil jsem to a proud co leze do baterky tak stále stoupa, a kontrolka dobíjjení také zhasína po nastartování. |  | Traktůrek castelgarden, 11.11.2012 Zdravím, mám tento traktůrek, motor 17hp, intek. hydro, rv 2001. Dnes se mi stalo několikrat, že po ujetí pár metrů motor chcípnul, veškeré kontrolky zhasly. a pouze pískal pískak. Ve chvíly kdy vypnu a znovu zapnu zapalování vše opět funguje. nedělá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|