|
Příspěvky uživatele - 23.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání popínavé růže, 13.3.2011 Dobrý večer, naprosto souhlasím s paní Lídou a nechápu, proč popínavou růže stříháte na ježka, je popínavá z toho důvodu, aby se přece pnula?! |  | Odstranění pařezu, 7.3.2011 Dobrý večer, tak pařezy se z mojí zkušenosti dají využít různě. Záleží také, jak vysoko stromy uříznete. To co mám ve výšce cca 1 metr, tak se dá pnout břečťan, trubač, zimolez (ten roste asi nejrychleji) nebo jakákoliv popínavá letnička. Zbytek... celý příspěvek > |  |
|  | Číhání na jaro, 6.3.2011 Teď po ránu, je na nule (Praha), ptáčci zpívají jak o život, svítí sluníčko a já doufám, že to tak vydží celý den. |  | Lze přesadit vysoké thuje?, 5.3.2011 Dobrý večer, přesazovala jsem takto vzrostlé thuje v loňském roce a nevidím v tom žádný problém. Jde o to vykopat tu první a pak máte už dobrý přístup i k těm ostatním. Ze stran samozřejmě nejsou zavětvené, protože byly těsně u sebe. Thuje jsem... celý příspěvek > |  | Loni zakoupený substrát, 5.3.2011 Běžně používám substrát z podzimu a nemám nikdy s ničím problém. |  | Číhání na jaro, 5.3.2011 Ráno bylo sice pod nulou, ale v poledne jsem u okns viděla též jednu zatoulanou včeličku. |  | Číhání na jaro, 3.3.2011 Hm, tak to u nás ještě zdaleka není, pořád číhám, každý den obcházím záhony. Něco sem tam sice vykukuje, ale pořád to není nic moc. |  | Přesazení hortenzie, 2.3.2011 Přesazovala jsem vloni na jaře hortenzie vysoké 80 cm ze stejného důvodu hned po rozmrznutí země, nic jsem nezkracovala a pěkně kvetly.Marcela |  | Buxus má oranžové listy, poradíte?, 2.3.2011 Dobrý večer. mám též buxusy na slunném, suchém a větrném místě. Nehnojím, nemulčuji, zaliji jen párkrát za léto, když je opravdu sucho a prospívají úžasně. Jsou krásně zelené a udržuji jejich výšku cca 110 cm. |  | Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 27.2.2011 Letos plíseň na trávníku nemám, ale vloni jsem jí měla poměrně hodně a rozhodně to nebylo přehnojením, neboť trávník kvůli psům nehnojím. |  |
|  | Hledám jméno skalničky, 27.2.2011 CERASTIUM ARVENSE L. – rožec rolní
Syn.: Cerastium strictum L., Leucodonium arvense (L.) Opiz
Čeleď: Caryophyllaceae Juss. – hvozdíkovité
Rozšíření: Celá Evropa kromě jihozápadu Pyrenejského poloostrova, severní Skandinávie, jižní... celý příspěvek > |  | Číhání na jaro, 26.2.2011 U nás je též ještě zima, téměř bez námky blížícího se jara. Sice nějaké jarní kytičky vykukují, ale nic moc to zatím není. Z kuchyně pozoruji také ptáčky v krmítku, dneska tam hodně dlouho byl strakapůd, veverky mám dvě a vydrží si hrozně dlouho hrát... celý příspěvek > |  | Polievanie v zime, 23.2.2011 Tak podle rad zahradníků a podle toho co jsem kde vyčetla, je potřeba zalévat rostlinky když nemrzne i v zimě. Hlavně ty v nádobách, ale i jiné keře např. rododendrony a vloni keře nově zasazené. |  | Existuje kvetoucí popínavka do stínu?, 16.2.2011 Díky za typ paní Lído, netušila jsem, že nějaký clematis kvete i ve stínu! Marcela |  | Jaký dlouho kvetoucí keř před dům?, 16.2.2011 Díky.Marcela |  |
 |
|
|
|