|
Příspěvky uživatele - 188.99
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení buxusu, 15.3.2012 Dobrý den,
prozradíte, prosím, dobu řízkování jalovce, složení zeminy, popř. další tipy?
Děkuji
M.Slíva |  | Keřkovské rohlíčky, 7.1.2011 Koupila jsem Keřkovské rohlíčky na Vánočních trzích, ale byla jsem zklamaná. Z velké části tmavé fleky, hlína a rozvařovaly se. Chuť moučná. Prodejce BROP s.r.o. Senožaty. Taky jim píšu.
U rodičů jsme si pěstovali rohlíčky (v Jeseníkách) a byly... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez Husqvarna 333R, Jonsered BC2236, Honda 435E, 18.5.2010 komatsu zenoah mám spojené s mountfieldem, a to smrd |  | Konev Fiskars, 18.5.2010 ono je třeba to kropítko otočit-je otáčecí v poloze kdy směřuje nahoru lejete proud vody, když otočítee směrem dolů sprchujete. Mám ji a lepší jsem nikdy neměl. |  | Množení ořešáku, 16.5.2010 to je docela zajímavé s tím časovým prodlením, než začne plodit. Já přesadil "nálet", takže semenáč, je mu max 7 let a loni byla první úroda-asi igelitka spíše menších ořechů. Roste velmi pěkně. Loni jsem poprvé v Srpnu prořezal korunu a... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.5.2010 pokud nebude vaším prioritním přáním rýč zlomit, tak fiskars rýč nezlomíte.
Jen pro upřesnění, je to rýč špičatý a oblý, opravdu kraje jíl jako máslo. Ale pokud jíl v létě přeschne, tak to nepůjde ani fiskarsem... jako bagrista o tom něco málo... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010 Jak píše Miloš, to není jen o pseudokvalitě a nostalgických vzpomínkách na dědy a otce, to je taky o ergonimii, s rovným rýčem jde rýt, ale ne nakládat m3 zeminy do koleček. Prostě zakřivení rukojeti na fiskarsu+ jeho velmi nízká hmotnost-to je... celý příspěvek > |  | Fiskars 2400 versus klasická káľačka, 9.5.2010 na kalač 3kg jsem navařil z rozřízlé lešeňovky kryt a stejně jsem zloil toporo. Nakrkl jsem se koupil 2400 od fiskars a po prvvním šoku, kdy se odrazil od špalku akátu jsem naprosto spokojený... odrazil se jednou od čerstvého akátu a v druhé ráně ho... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2010 Mirku:
dělám ve stavebnictví od vojny asi 15 let. Ve dvou firmách jsem zažil nářadí fiskars a sice rýč o kterém je toto vlákno. Fasoval se na kartu a osobu a i při tomto "nezahradkářském" používaní vydržel v každé z firem po léta. Je velice... celý příspěvek > |  | A diskusi mám pročtenou - začínám. Kdo kopal růčo?, 6.5.2010 ahoj, tak jak pokračuješ? Jsem docelá zvědavý... ať se Ti daří. |  |
|  | Rezavění borovic, 22.4.2010 Mám Pinus Nigra zasazené nepravidelně na ploše asi 50 m2 v počtu asi 8ks. jednou za 5 let zrezaví a vymění jehličí, nevím čím to je. Každé jaro vše na zahradě přihnojím NPKčkem, případně hořkou solí. |  | Polámaný rhododendron, 26.2.2010 také se mi polámal, vzala jsem stimulátor, zasypala,přiložilajsem polámané větvičky k sobě, omotala malinko tenkou izolepou, přiložila dřívko jako dláhu, znova omotala.Dala opěru do země a přivázala k ní větev.Podařilo se a roste jako dřív, dokonce i... celý příspěvek > |  | Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 15.10.2009 Dobrý den, já jsem byla přesvědčená do letošního jara že begonie a fuchsie jen do stínu ale dokonale mně vyvedli z omylu! Do července umístěné v polostínu kde mněli slunce jen ráno do 10.hodin to byla bída, když jsem je pak dala na plné slunce s tím... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|