|
Který přípravek do kompostu?, 11.4.2011 Zdravím vespolek.
Dosud jsem žádné "urychlovače" kompostu nepoužíval. Protože letos budu mít na kompostování více trávy, zajímaly by mne zkušenosti s různými přípravky na bázi bakterií. |
 |
Maliny - rostou si kde chtějí, 10.4.2011 Jestli máte sekačku a umíte ji používat, není co řešit. Jinak existují totální herbicidy. |
 |
|
 |
Psí exkrementy do kompostu, 10.4.2011 1. Nečtěte stránky hnutí Duha.
2. Není to problém.
3. Popel čistý dřevěný ano, uhelný do popelnice. |
 |
Škůdce salátu, 8.4.2011 Drátovec asi, larva brouka kovaříka. Prohrabat zem a zlikvidovat slepicím. |
 |
Jaký tvar koruny u meruněk?, 8.4.2011 Odkazem na vlákno o broskvoni NECHCI doporučovat stejný řez !!! Mám na mysli východiska a konsekvence, která vyplynuly z diskuse. |
 |
Jaký tvar koruny u meruněk?, 8.4.2011 Prosímvás nejančete. Čeho se bojíte? V zahradách rostou spousty stromů s kotlovitými, dutými a jánevímjakými korunami. Názory pana Ronyho jsou velmi kategorické, nepřipouštějící alternativu, nekompromisní. Otázka je, zda to má v praxi zahrádkáře tak... celý příspěvek > |
 |
Pozdní postřik proti kadeřavosti, 6.4.2011 Zdravím vespolek.
Koupil jsem nyní broskvoň a chtěl bych ji postříkat proti kadeřavosti. Co použít, aby to bylo alespoň trochu účinné? |
 |
Cibule sazečka, 4.4.2011 Nedávejte mrkev s cibulí, bude se Vám to špatně kultivovat. Jsou jiné požadavky na zálivku. Nijak to nepomáhá. Dejte obojí na svůj záhon. |
 |
Zmena z minerálneho na syntetický motorový olej, 4.4.2011 Informace jsou zde. |
 |
Zmena z minerálneho na syntetický motorový olej, 4.4.2011 Nechci kazit diskusi a posouvat ji jinam, ale nemáte pravdu, že řidšího oleje je menší spotřeba. V průměrně vykloktaném motoru je to naopak. |
 |
|
 |
Zmena z minerálneho na syntetický motorový olej, 4.4.2011 Nestane se nic. Články, které píší, že je to špatný olej, nečtěte. |
 |
Odruda Wangenheimova, 3.4.2011 Už si na ni moc nepamatuju, ale odhadem tak 5 metrů. |
 |
Může se nechat zamrznout voda v hadici?, 3.4.2011 Já to vyzkoušené mám, popraskají plastové spojky jako fík, roztrhá to litinové fitinky. Hadice vydrží. |
 |
Koupe hadice 3/4 na zahradu, 3.4.2011 Plastová žádná. Sežeňte si gumovou, jestli existuje. A i ta se občas zlomí. |
 |
Jak ostříhat stromkový angrešť, 3.4.2011 To že stříhání nepotřebuje nelze takto z luftu vyslovit. Záleží jak prosperuje, a jak vypadá korunka. Podobný dotaz tu byl nedávno a zodpovězený. |
 |