Příspěvky uživatele - 92.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako ošetriť poranenú slivku silonom, 7.12.2010
Mám doma peknú trojročnú slivku Stenly, ktorú som v lete poranil silonom vykášača, a to úplným zničením kôry v šírke 1 cm. Na jari chcem toto poškodenie premostiť. Nebude to už neskoro?
Pravokorenné sadenice, 6.12.2010
Mám niekoľko koreňov pravokorenného viniča Muškát otonel množeného potápaním. Rodí veľmi chutné hrozná a neviem, ako zabrániť, aby ho nenapadla fyloxéria?
Rezistentné odrody, 6.12.2010
Meno tejto bezsemennej odolnej odrody som časom zabudol. Pozriem sa do časopisu, možno ho nájdem.
Kiwi odroda Jenny, 6.12.2010
Pozrel som si Havlisa a ten o odrode Jenny píše len samé chvály. Kto má potom pravdu?
Rezistentné odrody, 6.12.2010
Vie mi niekto poradiť. aké rezistentné odrody sa dajú u nás v kukuričnej oblasti pestovať. Počul som o zaujímavej ukrajinskej bezsemennej odrode. Poznáte ju?
Kiwi odroda Jenny, 6.12.2010
Keď som ju kupoval na letáku bolo toto napísané: Actinidia chinensis ´Jenny´ / Veľkoplodé kiwi, K9 Rýchlorastúca ovocná liana, vzrastom podobná viniču. Každú jeseň sa môžete tešiť z chutných plodov s vysokým obsahom vitamínu C.... celý příspěvek >
Kiwi odroda Jenny, 5.12.2010
Na jar som kúpil v kontajneri predpestované kiwi odrody Jenny. Darí sa jej, lebo vyrástla do výšky dvoch metrov. Bohužial som sa v diskusii dočítal, že je to len okrasné kiwi, ktoré nebude kvitnúť a plodiť. Mňa však pri kúpe ubezpečovali, že je to... celý příspěvek >
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 23.11.2010
Ešte šťastie, že som kúpil v Lídli brúsku Garden za smiešnych 20 €, ktorá takéto muchy nemá a dobre brúsi.
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 17.9.2010
Je to Stihl 021.
Čistenie odvzdušňovacieho ventilku, 17.9.2010
Prepúšťa mi odvzdušňovací ventilček na píle Stihl. Skúšal som ho vyčistiť drôtikom aj prefúknuť hustilkou, no stále troška prepúšťa olej. Ako ho vybrať a skontrolovať?
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 31.8.2010
Keď ich budte na jar hlboko rezať, narastú im vlky, na ktorých strom nerodí. Teda rezať a rezať.
Odkvétající meruňka a studené noci, 28.4.2010
Mám odrodu maďarská, ktorú pestujem v Piešťanoch. Kvitla minulý týždeň keď bolo chladno a pršalo. Včely vôbec nelietali. Myslíte, že sa opelila?
Aké je veľmi neskorá odroda nektarinky?, 28.4.2010
Kúpil som v záhradkárstve nektarinku bez názvu. Povedali mi, že je skorá. Keď však vlani zarodila, bola poriadne neskorá - koniec septembra (záři). Plody boli pekne vyfarbené, veľké a chutné hoci ich bolo asi desať. Vie mi niekto poradiť, aké... celý příspěvek >
Naviják a pluh pro ruční orbu, 8.3.2010
To ste mal v jeseni rozhodiť hnoj po poli a na to dať vrstvu buriny. Na jar by ste sa divil, kde sa to všetko stratilo. Baktérie a dážďovky by sa o to postarali. Pôda by zostala čierna a kyprá.
Řez třešní a švestek, 7.3.2010
Chcel by som u starších sliviek a čerešní znížiť koruny na 3 m. Čiže odrezať zhora asi 2 m. Môže im to uškodiť?
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika