Příspěvky uživatele - 92.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nova visen, 15.12.2010
Ja mám vodu necelý meter a všetkému sa darí aj višniam. Len sú bujnejšie. Musí tam byť veľa slnka.
Ako uchovať vrúble, 15.12.2010
Chystám sa rezať vrúble, ale ako ich zapichnúť do zeme, keď je zamrznutá? Mám čakať až sa roztopí? V pivnici mám teplotu okolo 5 - 10 stupnov, čo sa mi zdá veľa na uskladnenie.
Ako uchovať vrúble, 14.12.2010
Ako odchlípnem v zime kôru pri očkovaní, ked nie je miazga?
Hnojenie liesky, 11.12.2010
Už desať rokov pestujem niekoľko druhov liesok na miernom východnom svahu vedľa orechov a nemôžem sa dočkať úrody. Orechy rodia každoročne a bohato. Čím hnojiť liesku, aby rodila?
Plašič na špačky a jiné ptáky, 9.12.2010
Mne sieť predzobali, cédečka si nevšímali a bolo po čerešniach. Pomôže jedine živý kocúr. Vyskúšal som aj balón s namaľovanými sovími očami. Po dvoch dnoch si zvykli aj naň. Sused ten búcha na veľkú dosku kladivom. Jedno ráno ho však vtáci vždy... celý příspěvek >
Stromy rodí len na vrchnom poschodí, 9.12.2010
Mám jablone Kloster, Rubinola a Reneta, ktoré pestujem na drôtenke a rodia len na vrchných konároch. Štepené sú na M9. Keď som ich znižoval, vyháňali vlkov. Teraz majú výšku tri metre a v dolných poschodiach nechcú zakladať kvetné očká. Pripisujem to... celý příspěvek >
Očkování - detail, 9.12.2010
Očkujem s kúskom dreva a ujateľnosť vysoká. Keď som vylupoval mizerná.
Mars, 9.12.2010
U nás vtáci vylupujú viac marhule ako orechy. Denne som nachádzal pod marhuľou asi 20 marhúľ rozpoltených s vybratým jadrom.
Mars či Jupiter, 8.12.2010
Kúpil som pred desiatimi rokmi štepený orech v kontajneri a neviem, či je to Mars alebo Jupiter. Zabudol som na to. Môže mi niekto povedať, podľa čoho zistím, aká je to odroda? Orech má výšku asi 5 metrov a rozložitú korunu.
Mars, 8.12.2010
Je to asi bežný papierák bez odrodového mena. Môj sused má tiež taký veľkoplodý papierák a je úžasný. Ja mám polopapierak Mars a ten je skoro o tretinu menší. Neviem prečo sa papieraky u nás nepredávajú. Že sú chúlostive? Susedovi ešte... celý příspěvek >
Zazimovanie krivinorezu, 8.12.2010
Mám krovinrez Stihl, ktorý od septembra do mája nepoužívam. Nechávam v nom benzín a neviem, či je to správne. Alebo ho treba vyliať a čo je v karburátore spotrebovať?
Ako uchovať vrúble, 8.12.2010
Nedarí sa mi štepenie čerešní. Vrúble režem kocom roka, balím ich do vlhkých novín a uložím ich v chladničke. Štepím koncom februára až začiatkom marca a ujateľnosť mizerná. Ak sa aj ujmu, cez leto vyschnú. U ostatných stromov má ujateľnosť skoro... celý příspěvek >
Pravokorenné sadenice, 8.12.2010
Ako ho ale použiť pri rodivých kroch?
Ako ošetriť poranenú slivku silonom, 8.12.2010
Mám na jar túto poranenú slivku silno zrezať alebo len čiastočne, aby som jej neurobil veľké rany? A nakoniec - čo je lepšie na poranenie - vosk alebo balzam? 
Previslá čerešňa, 7.12.2010
Už desať rokov sa starám o čerešňu, ktorú som zaštepil do neznámeho podpníka čerešne alebo višne. Problém je v tom, že hoci ju ošetrujem ako ostatné, nerastie. Je asi 1 meter vysoká a má previslé konáriky. Rastie viac do šírky ako do výšky a málo... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika