|
Příspěvky uživatele - 247.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyčištění jezírka na jaře, 2.4.2011  Tak už je konečně jaro a nastávají radosti i starosti jezírkářů.Rybičky všechny přežily a už se mají k světu a krásně papají. Na podzim jsme vypustili vodu, napustili novou, takže žádné spadané listí tam nezůstalo. Po roztátí ledu voda úplně... celý příspěvek > |  | Kam dát rybičky, 5.12.2010 Myslím, že se voda moc nepromíchá, protože čerpadélko je těsně pod hladinou a má malý výkon. A navíc není úplně nad tím nejhlubším místem, kde ryby přezimovávají. Ale děkuji za radu. |  |
|  | Kam dát rybičky, 4.12.2010  Tady je celkový pohled na jezírko. Bohužel jsem neměla žádnou tyč, tak jsem použila žeřík, aspoň tam dobře drží. Někde jsem četla, že se mají dát do jezírka větve, tak jsem je tam ještě pro jistotu dala, kdyby se třeba náhodou porouchala fontánka.... celý příspěvek > |  | Kam dát rybičky, 4.12.2010  Bohužel šla připojit jen jedna fotka. Tak tady je další. |  | Kam dát rybičky, 4.12.2010  Posílám pár fotek, jak se mi podařilo umístit fontánku. Není to sice žádná paráda, ale je důležité, že to zatím funguje. Ráno tam sice byl slabý led, ale stačilo jedno mírné ťuknutí a hned povolil. Snad je to vidět, voda stříká do kruhu nad hladinu a... celý příspěvek > |  | Kam dát rybičky, 28.11.2010 Dobrý večer, moc děkuji za radu. Ale proč mám k čerpadýlku připojovat hadičku? Nemohla bych to zavěsit i s tou tryskou, aby voda vytékala ve větším okruhu a tím by byl nezamrzlý otvor větší?A jak hluboko má být čerpadlo pod hladinou, aby nezamrzlo?... celý příspěvek > |  | Kam dát rybičky, 27.11.2010  Dobrý večer pane Hrkale, moc Vám děkuji za odpověď. Máte pravdu, moje čerpadlo je příliš silné, má 75W a 4000l/hod. a voda se příliš čeří. Navíc si myslím, že by to ryby i rušilo. Mám tam malý vodotrysk, ten jsem původně používala pro okysličení... celý příspěvek > |  | Kam dát rybičky, 27.11.2010 Pane Hrkale, také řeším problém se zamrznutím jezírka. Jezírko máme na chalupě, takže ho nemohu kontrolovat. Vloni mi totiž zamrzlo a všechny ryby uhynuly. Myslela jsem, že po odpojjeni hadice od čerpadla k filtraci ho nechám přes zimu zapnuté.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|