Příspěvky uživatele - 41.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 3.3.2014
děkuji za rychlé reakce, příspěvek od "Zdeňků" je podrobný, ale trochu mě vyděsilo, že je to základ skoro jako pod barák, to jsem si představovala trochu jednodušší. ještě se podívám na fotky druhého příspěvku, snad to najdu, ale každopádně děkuji za... celý příspěvek >
Lilie, 19.2.2014
máte pravdu, že by bylo lepší lilie zakopat, já jsem původně měla jen oranžové nízké lilie, zřejmě málo náročné, přezimovaly v květináči venku ikdyž u nás byla předloni zima pod dvacet stupňů a zamrzla nám i voda ve vodovodu, ale zřejmě se jednalo o... celý příspěvek >
Alstromeria, 19.2.2014
líbí se mi květina alstromeria, kterou nabízejí v květinářství během celého roku. teď tuto rostlinku nabízí v katalogu Lukon Glads za 26 kč. v katalogu je sice napsané, že venku přezimuje na suchém místě, což bych mohla mít pod střechou verandy, kde... celý příspěvek >
Vyvýšené záhony, 17.2.2014
Na podzim jsem zakoupil dvě kari 5 mm oka 10x10cm. Podélně na půl a zpojením vytvořil 4 ks válců. Původní záměr - kompostování králičího hnoje (aby to pěkně vypadalo a byl pořádek). Válec je metr vysoký z průměrem kruhu 0,95 cm, plocha 0,71 m2.... celý příspěvek >
Zničený skleník, 12.2.2014
tak jsem zkusila skleník vyreklamovat v OBI, reklamace byla zamítnuta s tím, že je skleník testován do rychlosti větru 75 km/hodin a že jsem skleník měla okamžitě pojistit.  Ale v brožuře, kterou jsem ke skleníku dostala, takové informace... celý příspěvek >
Lilie, 12.2.2014
děkuji za odpověď, já chci sadit OT na místo, kde předtím nic nerostlo, k plotu, kde máme posezení a pijeme odpolední kávu, proto chci, aby tam bylo něco voňavého, odstup 30 cm nebude problém. já znám a používám proti chorobám jen "previcum" nebo tak... celý příspěvek >
Koza na řezání dřeva, 6.1.2014
Řežu metrová polena. Baga na zemi, na ostatní používám nouzovku - dvě palety opřít o sebe do písmene A tak, aby prkna na paletách byla vodorovně. Po stranách zbít prkénky tak, aby konstrukce byla stabilní. Na vrcholu této "rychlo kozy" vznikne krásné... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 27.11.2013
Děkuji za reakce. Jako zadavatel diskuse jsem překvapen, kolik různých nůžek exituje a jak se o nich dá pěkně povídat (psát). Amatér nejsem. O svůj sad se starám osm let. Nůžky jsem však nikdy neřešil. Vždy jsem dal na radu paní prodavačky v zahr.... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky dvojsečné vs. jednosečné, 25.11.2013
Dobrý den, česká firma ze Sedlčan nabízí dva druhy zahradních nůžek (rezpektive 3 - ještě nůžky light) Jednosečné a dvojsečné. Jaké jsou vaše zkušenosti, rezpektive jaké variantě dáváte přednost. Výhody X nevýhody. V nabídce uvažuji i o roubovacím... celý příspěvek >
Páchnoucí voda z vrtu, 30.10.2013
Vrt je v provozu asi rok. Vodu užíváme hlavně k zalévání, umývání a napouštění bazénu. Toto byl největší problém, neboť jsme museli často vysávat dno, kdy tam byly rezavé nánosy. Celé léto jsme vodu čistili a až byla skoro čistá, tak jsme ji... celý příspěvek >
Děkuji, můžeme to zkusit. A jedná se o jednorázovou dezinfekci a nebo jak často bychom to měli provádět?
Dobrý den, máme vrtanou studnu 32 m a pokud vodu třeba i jeden den nečerpáme, tak zpočátku značně páchne. Po odpuštění asi 30 – 40 litrů pach zmizí a voda už vůbec není cítit. Nechali jsme dělat rozbor - nevyhovuje množství manganu (výsledek... celý příspěvek >
Jaké skalničky mi vyrostly?, 23.10.2013 Obsahuje fotku
Ty původně ožrané jsou pořád ještě malé rostlinky, ale už mají nové listy. Zoubkatá je pouze pátá (původně také pátá). Rostlinky, které se mi zdály stejné a reprezentuje je původní čtvrtá, se mi nyní stejné nezdají. Upřesňuji jako nové - první,... celý příspěvek >
Jak krmit slepice, 16.10.2013
Díky za informaci. Čas od času jim je tedy dopřeju. Jen jsem měl obavy, aby pak nebyla vajíčka cítit rybynou :-)
Jak krmit slepice, 15.10.2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda li je možné krmit slepice čestvými rybami. Chodím na ryby a občas mi nějaká zbyde :-)
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika