|
Návod jak seřezat muškáty, 29.6.2012  To jste je zakoupila teď?Tak to na zaštipování je pozdě a seřezat to vůbec ne.U muškátu se zaštipuje vždy ten hlavní výhon.Zaštípnu a on vyrazí na bocích to co roste z boku se nechá.Já si pěstuji muškáty sama a začínám zaštipovat už v únoru.Když si... celý příspěvek > |
 |
Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012 Je pravda, že mám většinu kytek pod střechou, ale mám i muškáty na dešti pokud to jde a jsou malé tak je šoupnu pod střechu jinak jsou na dešti a jak prší tak odstraním misku. |
 |
|
 |
Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012  Ještě jen dodám že prvním příspěvku je foto z 5.června a tady ty jsem šla vyfotit teď.Sama si je množím. |
 |
Pomozte prosím s muškáty, 25.6.2012  To vypadá na houbovou chorobu jsou přemokřené nechte je vyschnout postříkejte Dithane ty poškozené listy oberte.Muškáty vždy nechám uplně vyschnout a pak je proleji.Uvidíte zda se vzpamatují jinak nezbývá než vyhodit.S tím postřikem opatrně ať je... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 20.6.2012 Paní Lído, jedním slovem krása k tomu není co dodat.Já se taky zeptám Vy jste zahradní architekt protože něco takového vytvořit musí odborník. |
 |
Línání pejska, 17.6.2012 Dobrý večer, máme pejska z útulku stáří asi 10let je to kříženec špice a jezevčíka.Letos zjara se začal nějak moc línat, nejprve na krku mysleli jsme si, že je to od obojku ten jsme sundali, ale začalo to na jiných místech hlavně na zadních nohách,... celý příspěvek > |
 |
Rozmnožování pelargonií, 9.6.2012  Nejlépe je si muškáty v srpnu až v září nařízkovat.Tady jsou moje řízkované v srpnu.
|
 |
Jahodník zlikvidoval škůdce nebo mráz?, 9.6.2012 Pokud jsou středy jahod černé tak Vám pomrzly když kvetly. |
 |
Zmrzne rhododendron?, 30.5.2012 Tak jsem dopadla i já.Ostříhala jsem je a od spodu už mají nové lístky. |
 |
Přísavník rozdíl mezi 3 a 5 cípém?, 29.5.2012 Přísavník pěticípý potřebuje oporu nebo hodně drsný podklad, kdežto přísavník třícípý má přísavky a sám se uchytí.Zadejte si tady do vyhledávání přísavník a je tam o něm diskuze, tam se dovíte více mám tam i foto. |
 |
|
 |
Pomuzete s identifikaci rostliny?, 28.5.2012 Takže štětka planá to jsem nevěděla, že se tak jmenuje u nás je to bodlák. |
 |
Pomuzete s identifikaci rostliny?, 28.5.2012 Koukám a koukám a pořád to vidím na ten bodlák, ale je pravda, že když nemá nic pichlavého tak to asi bodlák není.Počkejte ještě na určení jak se objeví p. Josef tak si myslím, že rostlinu pozná. |
 |
Pomuzete s identifikaci rostliny?, 28.5.2012 Tak to je druh bodláku, který vyroste do výšky dvou metrů i výše jeho květ se suší a používá do suchých vazeb, také se barví.Mě se taky objevil na více místech zahrady, ale já ho likviduji jak mohu semena lítájí po celé zahradě.V lilijích ho rozhodně... celý příspěvek > |
 |
Pomůžete s určováním rostlin?, 27.5.2012 P.Josefe teď se na to dívám pozorněji zase máte pravdu Vy jako vždy. |
 |
Pomůžete s určováním rostlin?, 27.5.2012 Ty fialové květy a drobné lístky je barvínek vinca.Ty velké listy nevím. |
 |