|
Neznáte název této pokojové rostliny, 20.10.2013 Taky jsem ji měla a měla by to být Schefflera-elegantissima nebo Dizygotheca-elegantissima jsou si listem podobné já měla scheffleru. |
 |
Přísavník tříprstý, 3.10.2013 Přísavník tříprstý je opadavý, píšete že už bylo -3 tak listí sežehnul mrazík a ty opadají ale výhony zůstanou holé a ty Vám na jaře zase obrazí. |
 |
|
 |
Přísavník trojcípý, 29.9.2013 Dobrý večer, přísavníkem trojcípým jsme měli porostlý dům 20let a na dům nikdy více, v létě květy opylují včely byla to hrůza přijít do domu, navíc ty opylené květy padají na zem takže pořád chodníky zametat, o odklízení listí ani nemluvím v zimě... celý příspěvek > |
 |
Sázení okrasných trav na podzim, 9.9.2013 Traviny se přesazují na jaře píšete, že je to malý trs mohl by vymrznout, já přesazuji všechny traviny na jaře. |
 |
Pochlubte se květinami, 27.8.2013 P.Renato krása traviny máte nádherné zrovna tak hosty. |
 |
Určení této kytičky, 25.8.2013 P.Josef myslel, že si máte zadat do vyhledávače Wikipedia a tam najdete všechno.Možná i na zahradě je nějaký(ká)Viki. |
 |
Africká fialka, 23.8.2013  Ozdobná listem.Omlouvám se za foto snad rozdíl bude vidět. |
 |
Africká fialka, 23.8.2013  Souhlasím s hostem přede mnou, toto je fiaka spálená sluníčkem taky mám takovou a mám i fialku ozdobnou listem ještě nekvetla mám ji teprve asi dva měsíce je vypěstovaná z lístečku a je to rozdíl.Hoste 89 186 pořádně se podívejte. |
 |
Určení názvu, 19.8.2013 P.Josef jako vždy máte zase pravdu je to opravdu jak píšete Soleirolia. |
 |
Určení názvu, 19.8.2013  Domácí štěstí mám a je to pokojovka. |
 |
|
 |
Hortenzie, 16.8.2013  Hortenzii mám na sluníčku od rána až do čtyř hodin a skoro každý rok kvete někdy víc někdy míň,podle toho jak jsou velké mrazy já ji na zimu svážu a přikryji netkanou folií vloni jsem ji sundala po zmrzlých a 18 května přišly mrazy a nekvetla takže... celý příspěvek > |
 |
Co to je prosim?, 14.8.2013 Přinesl to vítr nebo ptáci |
 |
Sundavillea Red - pěstování, 10.8.2013 No to ani náhodou ta Vám zmrzne už při -1°C musíte vyrýt přechovává se jako muškát mně se to nikdy nepodaří, tak si každý rok kupuji novou. |
 |
Znáte název?, 10.8.2013 To je kohoutek-lychnis. |
 |
Osázení trvalkového záhonu na osluněném místě, aby byl ozdobný, co nejdéle, 9.8.2013  Jsem to popletla, tak to je slézovec tříměsíční a mám i růžový.
|
 |