Příspěvky uživatele - 64.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomrzla meruňka, nebo ne?, 21.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer, prosím pomrzly plody meruňky a nebo je to nemoc?15.května byly v pořádku těšili jsme se na úrodu a dnes jsme objevili toto.
Přesazení živého plotu z habrů, 21.5.2012
Pane Josefe, děkuji mnohokrát za vyčerpávající a bleskovou odpově´d.-) počkat do podzimu nemůžeme, ale těch 14 dní určitě. Děkuji moc, určitě budeme postupvat podle Vašich rad. Přeji Vám krásné jarní dny Michaela
Přesazení živého plotu z habrů, 20.5.2012
Moc prosím Vás o radu. Mám zasazený habrový plot- již 5 let- je nyní do výšky 1,6m a je sazen do trojsponu. Potřebuje asi 2.5 m tohtoto plotu přesadit, je to možné? Pokud ano, prosím poraďte, jakým způsobem. Děkuji moc Michaela
Kdo pozná rostlinu?, 19.5.2012
P.Josefe Vy jste ale koumák.Já bych na to nepřišla ani za nic.
Rostlina podobná hyacintu, 19.5.2012 Obsahuje fotku
Tak já si myslím, že to hyacintovec španělský je mě kvete začátkem května mám ho v barvě růžové a modré. 
Vymrznutí ozdobnice, 12.5.2012 Obsahuje fotku
Je to možné mě jich vymrzlo asi osm kusů obrážejí, ale jen po okrajích a to jen po třech až pěti výrůstkách.Nechám je tak a na podzim to zkusíme vykopat.Foto je z loňského roku.Nemám nic.
Co je to za rostlinky?, 12.5.2012
Na první fotce je zvěšinec zední-cymbalaria muralis, hodně se rozrůstá.Zbytek jsou kapradiny názvy nevím.
Identifikace několika rostlin, 11.5.2012 Obsahuje fotku
To je vrbina kvete žlutě.
Wistarie mi poprvé kvete, 9.5.2012
Tak to je nádhera moje vistárie ještě nekvetla a mám ji asi15let, myslím si že asi proto že má málo slunce jen dopoledne.
Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 8.5.2012
Mě taky neraší, každý den nakukuji a pořád nic už jsem odhrnula i hlínu a není nic vidět.Taky je mám druhým rokem.
Kdy stříhat thůje, 29.4.2012
Tak teď už je pozdě, sluníčko by je spálilo, nechte to na srpen až září.My stříháme koncem března.
Je to vřes?, 23.3.2012
Vypádá to, že je to vřesovec, ale Vám přes zimu zmrznul dopadla jsem stejně.Ostříhejte ho a uvidíte zda obrazí ve vnitř to vypadá, že je zelený.
Urceni okrasneho kere, 19.3.2012
Souhlasím, že je to Cesmína myslím si že paraguayská.
Hebe, 18.3.2012 Obsahuje fotku
Určitě byly minulé zimy zelené.Já jsem dopadla stejně, ještě je nechám tak a pak ostříhám.
Záchrana pivoňky, 18.3.2012
Tak to bohužel nevím, já ji dotala od starší paní, která mě říkala, že ji má už 30let a já ji už mám 10let.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika