Příspěvky uživatele - 4.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Campanula, 2.3.2011
Zdravím paní Marie tak ta moje nedočkavost v pěstování nepřináší takové ovoce jak jsem si představovala. Surfínky sice vzešly ale při kypírování došlo ke ztrátám a tak jsem ten slabý zbytek raději nechala ještě dorůst na původním místě. Podle rady,... celý příspěvek >
Muškáty - jakou drenáž, 2.3.2011
Koupila jsem si samozavlažovací truhlíky Fantazie a není tam žádný odtok vody, takže musím taky provrtat ve výšce 2 cm díry aby se mi muškáty opět netopily jako v loni.  Do prostoru pod dírami kde se bude držet voda je lepší dát kamínky nebo... celý příspěvek >
Difenbachie, 28.2.2011
Měla jsem dva druhy difenbachií zbarvením listu a kvetly mi obě. Byl to vždcky děsný zápach v obýváku, jako z kysaného zelí. Květ se podobal kale.
Číhání na jaro, 26.2.2011 Obsahuje fotku
Dnes si k nám přišly hrát do koruny akátů tři veverky. Už se taky nemůžou dočkat jara a tak jsem je vyfotila. Podařilo se mi zachytit jen dvě, protože ta jejich rychlost byla nad mé síly zabrat je pohromadě.
Campanula, 16.2.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer paní Marie, tak už se mi nevěsta zakořeňuje a surfínky spolu s gazániemi a rudbekiemi se tak tlačí na světo. Mám radost hlavně ze surfínek, ty jsem zkusila poprvé vysít tak uvidím jestli budou mít stejnou barvu jako z obchodu. Rozinka
Jak zastavit předčasné rašení lilií ve sklepě, 16.2.2011
Taky mi jedna lilie ve sklepě vykukuje z hlíny. Dökonce denivky už mají přes 20 cm. Chtělo by to asi chladnější místo, abych zastavila růst. Můžu je dát ven do kůlny. Pokud by se ochladilo, přežily by třeba 1 supeň? Nebo je mám něším přikrýt?... celý příspěvek >
Žloutnající listy amarylis, 15.2.2011
Dobrý den, mám čtyři hvězdníky, které mi začínají postupně kvést.  Prošly stejnou péči přes léto. Poslední dva mi asi nebudou vůbec kvést, protože jednomu vyrašený stvol kousíček nad cibuli zežloutl a druhý vyráží jen listy. Hnojila jsem je... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 12.2.2011 Obsahuje fotku
Už se nemůžu dočkat milého jara a tak jsem si to zpříjemnila aspoň za oknem když venku ještě stále hrozí mrazíky a sněhu se taky nechce. Je polovina února a tak to jinak ani nemůže být, že bude zase sněžit. R
Amarylis opět kvete, 12.2.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechny kytičkáře a posílím další foto amarylek. Není to sice taková nádrera jako minule s plnokvětým bílo´červeným ale i tyto jednoduché mi udělaly radost. Ještě čekám na dvě barvy, pomalu už vykukují ale nějak se jim do toho nechce... celý příspěvek >
Begonie, 8.2.2011
To já jsem už na ně nahlížela koncem ledna a vyndala z hlíny, očistila a dala na rašelinu. Na parapetě to občas malinko zaleju a už mám první známky rašení. Moc mi toho sice nezbylo, protože mi některé hlízy v hlíně napadl parazit, takže opět budu... celý příspěvek >
Číhání na jaro, 6.2.2011 Obsahuje fotku
Těším se na jaro ale zima někdy taky zaboduje, nebo ne? Rozinka
Campanula, 5.2.2011
Dobrý večer, tak tyhle zvonečkové campanulky venku nevydrží. Měla jsem je ve skalce a po zimě tam nezbylo nic. Pak jsem si v létě koupila obě barvy na Flóře v Olomouci. Zatím mi přežívá jen fialová. Mám ji na chodbě v chladnu. V Kauflu je mají často... celý příspěvek >
Nevytáhlý stvol s květy u hyacintu, 22.1.2011
Zdravím, na podzim jsem si koupila nové barvy cibulí hyacintu a tuplipánů a samozřejmě nestihla zasadit do volné půdy a tak jsem je nasázela všechny do velké mísy a uskladnila ve sklepě. Asi tam bude ale na ně teplo, neboť začaly předčasně rašit.... celý příspěvek >
Campanula, 14.1.2011 Obsahuje fotku
No tak u mě ženich vždycky ostrouhá. Zdá se mi, že je choulostivější než nevěsta. Budu to muset asi vydržet aspoň do poloviny února. Muškáty jsem už dala do výsevovky tak snad z toho něco vyleze a taky jsem zkusila semena surfinek. Ty mají dlouhou... celý příspěvek >
Sundevila v zimě, 14.1.2011
Já jsem ji měla do vánoc krásnou v místnosti kolem 20 stupňů a pak najedou začala shazovat listy. Zalévala jsem ji pořád stejně tak nevím čím by to mohlo být.Ostříhala jsem co bylo suché a čekám, že snad možná obrazí nebo ji čeká stejný konec.... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika