|
Příspěvky uživatele - 163.195
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zazimování - láhve, 25.11.2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kolik asi dát PET láhví do bazénu? Náš bazén má 30 m3 a je kulatý, zapuštěný do země. Každý rok tam dáváme nějak přiměřeně, ale abych věděl trošku přesněji, kolik tam dát. Díky moc za odpověď |  | Měření hladiny alkoholu ve sladkém alkoholu, 12.11.2010 Je to prostě domácí (něco naložené v lihu) a to se asi nedá nějak spočítat. Existuje něco jako lihoměr na tento druh alkoholu? |  |
|  | Měření hladiny alkoholu ve sladkém alkoholu, 9.11.2010 Ahoj, chtěl jsem se zeptat, jakým přístrojem změřím hladinu alkoholu ve sladkém alkoholu? Tedy kolik % alkoholu obsahuje ten můj sladký alkohol. Pomocí lihoměru to nejde. Lihoměr nezměří. Děkuji moc za odpověď :) |  |
|
|
|