|
Příspěvky uživatele - 218.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stopy, 20.10.2010 Jsem si oddechl, diky! S. |  | Stopy, 20.10.2010  Dobry vecer, dnes jsem objevil na zakourene desce stopy. Nejedna se o kunu? Taky nam ale chodi po zahrade kocky. Pres leto jsem nasel pod stromy nekolik rozcupovanych ptacich hnizd. V pristresku pro auto mam zarazku z polinka, ktere bylo cele... celý příspěvek > |  |
|  | Český název pro Osteospermum, 20.10.2010  Ahoj, posilam foto naseho keriku - Osteospermum. Mam ho na zimu zakratit, kdyz, tak jak moc? Nechat v garazi u okna, kde nemrzne, nebo na svetle chodbe, kde je pres zimu kolem 15°C? Sterba |  | Venkovní ibišek, 12.10.2010 Mate recht, taky jsem si to myslel. Udelam to podle Vasi zkusenosti. Diky! |  | Venkovní ibišek, 12.10.2010 Diky za radu! Dnes jedu na chalupu, tak na opadane kvety lehce prihrnu zem a pristi rok uvidime:)! |  | Kvetinac, 12.10.2010 Diky za rady!, nemuzu tomu verit, ze palma to vydrzi, kdyz ji tolik uriznu zdrave koreny. Mam obavy z plisni, nebo zahnivani. Kdyz bych to provedl, tak jakou vrstvu nove zeme davate dospod? Jakou zem? Doposud zalevam hlavne do misy, trochu odshora.... celý příspěvek > |  | Kvetinac, 9.10.2010 Ahoj, jeste poddotaz - kdyz nesezenu vyssi kvetinac a dam palmu do nizsiho, co s temi koreny? Budou tam fest natocene. Mate nekdo zkusenost, jestli jdou rozplest, aby vyska korenoveho balu se snizila? O zkraceni zivych bilych korenu, treba nozem... celý příspěvek > |  | Venkovní ibišek, 6.10.2010  Pomalu dokveta, ale asi uz kvuli pocasi nedokvete. Kvety opadavaji - cetl jsem, ze nekteri vypestuji nove sazenice ze semen. Muzete mi, prosim, jako laikovi poradit, jak na to? Diky! Sterba |  | Kvetinac, 27.9.2010 Zde v Jiz. Cechach Hornbach bohuzel neni. Treba do jara neco sezenu:). Diky za odpoved! Sterba |  | Kvetinac, 24.9.2010  Dobry den, mam tento problem - moje palma se opet tlaci ven z kvetinace. Nynejsi je vysoky asi 70 cm, vyssi uz asi neni. Pri kazdorocnim stehovani z chalupy domu, do haly se pekne nadru:), takze schanim neco umelohmotneho. Objevil jsem kalvas na... celý příspěvek > |  |
|  | Kvetinac, 24.9.2010  Foto: |  | Kvetinac, 24.9.2010 Ahoj, mam tento problem: tuto palmu potrebuji opet presadit, ale nevim, do jakeho kvetinace. Tento je vysoky asi 70 cm (je zapusteny v zemi) a po dvou letech se palma zase tlaci nahoru. Vyssi kvetinac uz asi neni a kdyz tak desne tezky. Kazdy rok... celý příspěvek > |  | Mlok?, 24.9.2010 Diky za reakce - samozrejme jsem rad, ze tam tyto "exoty" mame! Zdravi Sterba |  | Praskající plody Boscovi lahvice, 19.9.2010  Nevíte prosím vás někdo, co způsobuje praskání plodů hrušně? Jedná se o Boscovu lahvicu, pěstovanou na Jindřichohradecku v 650m.n.m. Každý rok sem tam nějaká praskla (ty nejdříve zralé) ale letos to jsou všechny. Je to počasím, nevhodným stanovištěm... celý příspěvek > |  | Mlok?, 11.9.2010  Dobry den, pri nocnim sberu spanelaku jsem objevil - mloka? Nez jsem donesl fotak, tak se nefotogenicky:) stocil. Se mi zda, ze mame na chalupe same exoty, nejdriv uzovka hladka a ted toto:) |  |
 |
|
|
|