|
Papriky - klíčivost semen, 8.3.2011  Letos me to krasně vyšlo vše i zahraniční a zaroven tak i rajsky... |
 |
Koupím rouby jabloní, 8.3.2011 ;))) vy jste vtipalek vyhledáváno vosami ;)) Tak to bude levnejší si ho koupit s marketu tam ho vyhledavaj jen přímí konzumenti..;)) jste me tedy pobavil |
 |
|
 |
Roční zaštěpená meruňka - řez?, 7.3.2011 no je tu střed zájmů ;)) ja bych se logicky přiklonil k panu Vysloužilovy a to hlavne z duvodu jak píše, že jeden výhon špatne zacelý celou ránu po roubování což je celkem logické... |
 |
Dýmovnice do skleniku, 6.3.2011 lidičky ted jsem koukal na loskutáka a byla tam dýmovnice do skleniku ma s tim nekdo zkušenosti je to učinné? |
 |
Loni zakoupený substrát, 5.3.2011 do každe zálevky dej par zrniček (4-5) hypermanganu jako desinfekčni činidlo a maš po problemu ;)) |
 |
Potíže s výsevním substrátem, 5.3.2011 firma agro jemny s ostrym pískem super 98 % uspěšnost ;)) to je moje zkušenost... |
 |
Ostružina rezať či nie?, 4.3.2011 ja to delam na podzim aby se dala síla do tech novejch výhonu... ale nic se nedeje když na jaře se to šmikne.. |
 |
Kumkvát, 3.3.2011 kumkvát - musi se taky roubovat či jen stačí pecka? nemam představu u tohoto citrusu jak dlouho mu to trva do plodnosti.. |
 |
Ostružina rezať či nie?, 3.3.2011 nechat tak dat je na dratenku co nejvíc vodorovne a letos by mela na bočnich vyhonech zaplodit pote se vyhon odstrani a mezi tím do podzimu by meli vyrust další na příští rok..a tak pořád dokola... přeji hodne ostružin |
 |
Sladký angrešt a rybíz pro děti, 3.3.2011 jsi se nemohl dočkat vid ;)) no u nas sousedi se taky nemohli dočkat a vetšinou ani nedočkaly...;)) |
 |
|
 |
Roubování třešně, 2.3.2011 jaky ma vyznam broskvoví semenač na slívu? jake vyhody to přináší? |
 |
Není pozdě na výsev paprik?, 1.3.2011 určo neni pozde dle lunarniho kalendáře nejvhodnejší doba 9-10.3 a za vhodnych podminek možna bude lepší jak v unoru ;) |
 |
Roubování třešně, 25.2.2011 no ted se otepluje na výkend je hlašene otepleni pak sice opet mrazy, ale mezi tim by to mohlo klapnout, ale co udelaji ty mrazy potom roubováni? |
 |
Roubování třešně, 25.2.2011 tak když už jsme v té polemice: zítra bych chtel poprvé v životě ;)) zkusit naroubovat na ptačnici třešen, ptačnice je tak 3-4 cm tlusta mající boční výhony..rouby sotva centimetr jakou metodu použít a proč??? nazoru jsem tu četl nekolik a jsem s... celý příspěvek > |
 |
Rez jabloní, 25.2.2011 ja bych nesouhlasil : řežu 4 rok takto meli jsme zanedbyne stromy po předchozich majitelích a kdybych to udelal klasicky dočkal bych se akorat zavlčeni..principy letniho řezu lze aplikovat na jakykoliv strom krom opravdu velkych stromu např star\ch... celý příspěvek > |
 |