|
Čerešňa bez listov, 13.5.2011 Hmmm, tak nikto neporadí či tú čerešnu vykopať alebo ešte nechať? Opakujem začali rašiť lístky, ale len dole pri zemi. |
 |
Ruční vřetenová sekačka - rady, 9.5.2011 Fiskars vřetenová sekačka Momentum... ma niekto skusenosti? |
 |
|
 |
Jak uchovat co nejdéle česnek, 8.5.2011 Skazil som ho. Dal do slnecnicovho oleja a on zacal kvasit. |
 |
Chemická ochrana rajčat, 30.4.2011 Mirek, tak napiste co zabera. Ja neviem co zabera, iba mozem zistit co nezabera a to uz je neskoro. Take "all in one" je casto spravene na zaklade vyskumu. Vedia, ktory prostriedok je vhodny na jar, na leto pri vyssich teplotach atd. Aby... celý příspěvek > |
 |
Chemická ochrana rajčat, 30.4.2011 existuje taky vyrobok, je tam viac postrekov aj navod kedy ako... je tam discus, horizon a neviem co este. |
 |
Prvý rez, 1.4.2011 Ano, takto ako vidíte bol kúpený v škôlke, sadil som ho na jeseň. |
 |
Postrek Syllit?, 30.3.2011 Syllit je najviac chvaleny. Ja by som nemal odvahu zvysit davku, koncentraciu. Vydatne postriekajte, pripadne pridajte zmacadlo, original pre postreky. Latka sa potom dostane do kazdej skarky. |
 |
1. rez tejto čerešne, 29.3.2011 Pardon, samozrejme st.julien je slivka.Je to ale na 100% čerešňa.
Zároveň ďakujem za rady, podľa toho to určite zvládnem. |
 |
Polievanie v zime, 23.2.2011 Niekde som čítal, že v zime rastliny veľa trpia suchom, viac ako zimou. Aké sú vaše skúsenosti? Teraz je v BA už niekoľko týždňov bez zrážok. Najbližších 10 dní asi nezaprší. Zalievať sa má až pri plusových teplotách... Ktoré rastliny sú najviac... celý příspěvek > |
 |
Beztlakova kvapkova zavlaha - casovac, 23.2.2011 Je vhodne zavlazovat v noci nad ranom. Casovac vam otvori a zatvori ventil. Vhodny bude akykolvek, ktory si rozumie s danym ventilom. Zavisi, kolko nezavislych vetvi budete mat na zavlahu. Ci casovac bude kryty pod nejakou strechou, alebo nie... atd... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Drtič, 6.2.2011 skusal uz niekto likvidovat rozdrvenu hmotu hlivou? Ja na d tym rozmyslam. V malom by sa to dalo a bolo by to lepsie ako priame kompostovanie. Vetvicky co uz maju istu hrubku spalujem. |
 |
Sněžná plíseň - dá se teď něco dělat?, 6.2.2011 plesen rastie ak prehnojite. Ak date kompost na jar a male mnozstvo, za rok su ziviny prec a v zime neuskodi. S kompostom treba pridat aj piesok. |
 |
Čištění zahradního jezírka, 29.1.2011 Oslovte velke zahradnictva a special firmy na jazierka. Ti mozno budu vediet, kto vysavac poziciava. Ja by som vysavac pred vyskusanim nebral. |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  jablon č 2 tvorba korunky |
 |
Zastrihnutie do korunky, 28.1.2011  dobry den nimuly rok som zastrihol step na jabloni ktorej narastla korunka vid foto ako mam tento rok posrtupovat? KOlko mam nechat vetviciek a ktore ostrihať aby bola pekna koruna? |
 |