|
Příspěvky uživatele - 165.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka do 10.000,-, 28.7.2009 Těch Alko Premium 520 se nejspíš letos v ČR díky masivní kampani prodalo tolik, že je asi v případě poruchy dovede opravit i momentálně zaostalý Otík v Horní Dolní.
Tchán ji kupoval loni a problém s ní zatím žádný neměl (kromě toho, že nepochopil,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hecht 143, 28.7.2009 Tak jsem to koupil, smontoval a na první pokus nastartoval Zatím to trochu brble na volnoběh a čudí, protože jsem nalil pro jistotu směs 1:25. První dojmy jsou ale vcelku pozitivní. Zpracování mě při srovnání s ostatními čínskými křovinořezy celkem... celý příspěvek > |  |
|  | Křovinořez Hecht 143, 27.7.2009 Potřebuju křovinořez s výkonem nad 1 kW. |  | Křovinořez Hecht 143, 27.7.2009 Má někdo tento křovinořez? Má nějaké výrazné mouchy? Jsou problémy se startováním? Dá se za tu cenu s podobným výkonem koupit něco lepšího? |  | Kanadská borůvka, 23.7.2009 Dobry den,
pestuji kanadske boruvky na terase tretim rokem, krasne plodi, letos na jare krasne kvetly a pozdeji u jedne boruvky zacaly hnednout listy od kraju az cela boruvka opadala, zustaly jen plody, potom znovu obrazila, ale dnes jsem zjistila,... celý příspěvek > |  | Skleník od firmy Korbel, 18.7.2009 Máme skleník oblouk od firmy Korbel již 3. rokem. Je super. Jestli budu mít práci, tak koupím ještě jeden. Automatické otvírání okna je výborné, seřiditelné na různou teplotu. Posuvné dveře se dobře otvírají a když je moc horko, tak je necháváme... celý příspěvek > |  | Dominátor - ničí zvířata v zemi?, 13.7.2009 Yo. A pokud po postříkání porostu nevznikne jaderný hřib, nezoufat - glyfosáty likvidují původní vegetaci obvykle do 3 týdnů. |  | Stihl ke krbu, 8.3.2009 Dobry den, vlastnim Stihl ms 180 a jsem s ni nadmiru spokojen uz 4 roky, je proste bezvadna a poradi si i pr.40 cm clovek na ni nesmi tlacit.ale bere nadherne.Pred 14 dny jsem si poridl i ms 250,ano je 2x drazsi, ale ten rodil je zase uplne nekde... celý příspěvek > |  | sněhová fréza, 27.2.2009 Pokud sledujete zahraniční tisk, tak Číňané už objíždějí Evropu a skupují kromě jiného i firmy a továrny. V důsledku výroby zboží pro celý svět mají tolik volných peněz k dispozici, že se mnozí z těch, kteří jejich zboží nenávidí (přitom mnoho... celý příspěvek > |  | Jaký zahradní traktůrek?, 14.2.2009 Prodejce z Husqvarny mi k CTH 150 sdělil, že to jsou traktorky na údržbu parku a ne na louku, kde jsou krtince.
Prodejce AGS mi sdělil, že krtince a další nerovnosti jejich traktorkům nevadí. Že se to časem srovná. Proč? Husqvarna či Partner nemají... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Oleo-mac, 15.1.2009 Mám křovák OleoMac T746 už 9 let, seču 50 arů. Už další 2 roky seču dalších 50 arů u babičky. Jede bez problémů, jen mažu převod, čistím filtr a dávám olej Husqvarna 1:50, jak se má. Každé 2 roky kupuji nový kotouč, protože je vybroušený od... celý příspěvek > |  | Pro Danielu, 16.6.2008 Děkuji za odpověď, Danielo. Mimochodem, máte hezké jméno (stejné jako moje čtyřletá dcera ) |  | Buk červenolistý, 17.5.2008 Začátkem dubna jsem vysadil sazenice buku červenolistého, zalévám obden a jednou jsem hnojil Kristalon dřeviny. Sazenice byly s balem a měly malé listy. Sazenice jsem po zasazení zastřihl. Teď začaly listy u některých rostlin měnit barvu... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|