Příspěvky uživatele - 180.197

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co teď s dírkovitostí?, 4.7.2009
Je ještě teď šance nějak zabojovat s dítkovitostí slivoní a třešní? Syllit?
Proč je Robi tak levný?, 4.7.2009
Dobrý den, mám malé políčko, tak 300m2. Je ale na těžké půdě, sem tam kámen. Do loňska tam rostla plevel, posekal jsem ji a zkoušel na to jít s rýčem, ale marně. Tak jsem tam osil hrách, doufám, že letost to půjde o hodně lépe. Rád bych ale pořídil... celý příspěvek >
Fungicid pro prasklinu v kmeni javoru, 25.6.2009
Dobrý den, dnes jsem zkoumal, proč je náš obyčejný javor mléč na zahradě tak málo olistěný v jeho kmeni jsem našel velmi nehezkou prasklinu. Je asi tak 70 cm dlouhá, uprostřed skoro půl centimetru široká a zejména - je plná houby. Mám v plánu zítra... celý příspěvek >
Maliny a pýr, 13.4.2009
Co máte proti té Tarze?
Maliny a pýr, 11.4.2009
Co zkusit selektivní herbicit Targa Super? Měl by zabrat na jednoděložné včetně pýru, maliny by měl nechat na pokoji.
Pozinkovat šasi sekačky?, 8.4.2009
Dobrý den, mám travní traktůrek s mezinápravovou třinožovou sekačkou. Bohužeľ se z ní loupe lak a v těch místech rezaví - číňan, co to měl za úkol odmastit, asi nebyl v práci anebo neměl náladu - lak se loupe v celých pásech, evidentně na kov vůbec... celý příspěvek >
Ohraničení trávníku, 8.4.2009
Dobrý den, trávník se mi roztahuje do okrasných záhonků, mís pod stromy atp. Takové to plastové ohraničení se mi zdá hrozně drahé a blbě se s tím pracuje. Neznáte prosím někdo nějaké rozumné řešení? Mám toho okraje bratru 300 metrů, takže bych... celý příspěvek >
Jak na aerifikaci? Čím?, 8.4.2009
Aerifikátory od 3 do 15 tisíc? Tak to jsou asi ruční nástroje, ne? Něco jako rycí videl ale s dutými hroty, že jo?  Já bych pro svou zahrádku potřeboval něco takového: http://www.bluebirdintl.com/node1269.asp U nás... celý příspěvek >
Lze stříkat "jarní soupravou" okrasné listnáče?, 5.4.2009
Dobrý den, o víkendy mi po postřiku ovocných stromů zbylo asi dva litry naředěného přípravku "jarní souprava" (calypso-480-sc a smáčedlo). Tak jsem se rozhodl s ním ošetřit okrasné listnáče (dub, javory, liriodendron). Bydlíme totiž u lesa... celý příspěvek >
v kompostu je jíl, co s tím?, 4.4.2009
Dobrý den, loni a předloni jsem se pokusil vyrobit svůj první kubík kompostu. Krom trávy, zbytků rostin, listí a štěpky jsem do kompostu přidával i zeminu, která je hodně jílovitá a kůru. Všechno to prošlo předpisově hirkou fází, překopání,... celý příspěvek >
Jak na aerifikaci? Čím?, 1.4.2009
Radku, odkud jste? Pokud kolem Brna, pak tusim, kde arifikator pujcit. Loni jsem našel firmu, která mi aeritikaci udělala (3000m2 za cca 2000,- Kč). Jinak sehnat slušný aerifikátor je u nás téměř nadlidský výkon. Nový je nehorázně drahý (Husqvarna... celý příspěvek >
výběr tlakové myčky, 26.3.2009
Tak jsem dnes také koupi K 7.20 za 8.490,- Kč. Zřejmě jsem našel stejného prodejce jako vy. Jinak jsem si koupil prodlužovací hadici, 10m za 1.900,- a tu půjdu zítra vrátit, našel jsem na síti řadu levnějších, 8m za 1000,- Kč. Díky za rady.
výběr tlakové myčky, 25.3.2009
V tom případě mne zajímá Váš názor na K 5.55, teď je včetně nádstavce na čištění ploch v akci za necelých 8000,- Kč. To by mělo mít kovové čerpadlo, ne? Proč je tam teplota vody omezena na 40C?
výběr tlakové myčky, 19.3.2009
Co ten Karcher K2.39 z Hornbachu? Jaké má čerpadlo?
Plíseň sněžná - je úplně všude, co s ní?, 11.3.2009
Asi záleží na substrátu - já bych se na té své jílovici nikdy neodvážil válcovat (ale možná je to jen blbý předsudek). Tím vertikutátorem jsem chtěl vytahat a roztrhat "škraloupy" od seschlých a odumřelých zbytků trávy. Samozřejmě méně... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika