|
Příspěvky uživatele - 48.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 27.10.2010 Ještě mám dotaz ohledně pil Stihl.
Je lepší koupit pilu Stihl dejme tomu obsah 60ccm a výkon 3kW určenou pro zahradu nebo koupit pilu lesnickou Stihl s obsahem 50 a výkonem 2,2kW?
Ty lesnické pily jsou výkonnější v době řezání dřeva a v delší... celý příspěvek > |  | Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 24.10.2010 No ještě to promyslím a nechám taky mluvit odborníka z prodejny Stihl, abych slyšel jeho názor. Ale jsem rád, že mám alespoň nějaké info i z druhé strany.
díky |  |
|  | Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 24.10.2010 zdravím, no jelikož rád zkouším nové věci tak asi půjdu do Stihlu. Mám blízko domova oba obchody jak Hus... tak Sti..., ale rozhodl jsem se zajít do Stihlu a zčíhnout a vyzkoušet pilu MS390. |  | Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 23.10.2010 ok děkuji za rady |  | Stihl x Oleo Mac x Husquarna, 21.10.2010 Zdravím Vás, chtěl bych si koupit novou motorovou pilu. V současné době mám husku 40 1,8kw benzín a už začíná mrška dosluhovat. Tak se ohlížím po nějaké jiné pile, ale nevím jakou si vybrat. Husku už mám 12 let a až doteď jsem s ní byl spokojen. Od... celý příspěvek > |  | Yuka (Yucca filamentosa) - co s ní po odkvětu?, 12.7.2010 Je to určitě, sloní noha když kvete? Jesli nemáte ADENIUM, ta kvete na jaře a na podzim. Má také spodní část buclatou |  | Mulčovací kůra pod meruňku, 25.4.2010 Děkuji, tak dám na radu a na manžela, bude rád.Kas |  | Mulčovací kůra pod meruňku, 24.4.2010 Dobrý den, mám dotaz, zda je vhodné dát pod meruňku mulčovací kůru?Manžel tvrdí, že je to nesmysl, že se musí meruňka kypřit, tak nevím. Díky za rady.Kas |  | Radikalni rez 15 let starych thuji, 28.8.2009 Pokud máte strach zmlazovat tůje, jeďte se podívat na zámek Lednice. V parku mají z tůjí vysoké ploty a tůje jsou tam pravidelně ořezávány i ve výšce 3 m. |  | Sazenice vína Regina dei Vigneti - zkušenosti z pěstováním, 26.3.2009 Zakoupil jsem sazenice vina Regina dei Vigneti Má někdo zkušenosti s pěstováním této odrůdy? Děkuji. |  |
|  | Třešeň, 1.11.2007 Dobrý den, zajímali by mě veškeré podrobnější informace o odrůdě Hardy Giant... Děkuji |  |
 |
|
|
|