Příspěvky uživatele - 62.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co teď s vistárií, 4.9.2008
Plně souhlasím s nevyzpytatelnou krásnou mrchou. Já jsem koupila domek, kde byla Vistarie vysazená minimálně před 25 lety. Bývalá majitelka mi tvrdila, ze ji nikdy nekvetla a měla ji spíše jako stínící plochu. Na podzim jsem provedla velmi, ale velmi... celý příspěvek >
Wistaria, 13.6.2007
Koupili jsme starší domek se zahrádkou. Mimo jiné je na ní i Wistarie, stáří typuji nyní již na cca 22 let. Přes to, že odborná literatura radí rez, který bez milosti každým rokem provádíme, přesto na ní bylo na jaře "pouhých" 10 květů. Je potřeba... celý příspěvek >
Cypřišky schnou, 13.6.2007
Na to bych navázala a rovnou se zeptala. V březnu jsem vysázela zhruba 15 cypřišků v pěkném balu do doporučené zeminy, asi 70cm od sebe, řádně zalévala a dle návodu i přihnojila. Ted jich necelá polovina zrezla, ale jen zvenku. Když jsem se podívala... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika