Příspěvky uživatele - 156.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako ostrihať popínavý Clemantis?, 13.5.2011
Dobrý den, i já bych potřebovala poradit zda a kdy stříhat. Zakoupila jsem Clematis "Pafar" Patricia ann Fretwell. kvete V-VII, VIII-IX.  Děkuji
Acer palmatum - japonský javor, 15.10.2010
Dobrý den, ráda bych pěstovala Acer palmatum v květináči u domu. Jen nevím jestli na zimu nechat venku nebo schovávat? Světlou místnost o teplotě cca 8-10 stupňů bych měla. Potom jakým hnojivem se javory hnojí?
Stříhání popínavé růže Amadeus, 24.7.2010
Děkuji za rady... nemůžu vést Amadeuse do stran. Je zasazený uprostřed konstrukce široké celkem 2,20m. Už nyní kdybych ho vedla do stran by prýty byly u konce. Tak se snažím vějířovitě do vrchu. Snad to nebude tak vadit.K.
Stříhání popínavé růže Amadeus, 23.7.2010
Dobrý den, letos mi poprvé kvete popínavka Amadeus.Má 3 prýty na kterých má květy. Nevím kolik ústřihnout, až konce odkvetou a jak tuto popínavou růži ostříhat před zimou.Prýty vedu "do vějíře" - je to správné?Prosím,... celý příspěvek >
Kalmia - rezavé skvrny na listech, 23.7.2010
Dobrý den, a není to spálené od sluníčka... letos opravdu peče... taky se mi na ní začaly objevovat sv.hnědé skvrny. Děsila jsem se, že nějaká plíseň nebo jiná choroba. Pak jsem si všimla, že i vedlejší rododdendron má, tam jsou spíše... celý příspěvek >
Cedr himalájský (Cedrus deodara Golden Horizon) - zima, 27.2.2010
Dobrý den, mohu se zeptat, jak přežily Vaše cedry letošní zimu? Já mám cca 30 cm velký. Vůbec jsem ho nezamulčovávala, ani neclonila a vypadá úplně stejně jako minulý rok.Jen mě "děsíte" s Vaší výškou???Co mám na štítku tak je 1-1,5m... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 5.2.2010
Flam, když vidím ty begonie... po dva roky jsem se snažila, ale spíš mi odcházely.Zdaleka jsem nedosáhla takové krásy. Nevím kde byla chyba... byly ve stínu, vlhku. Tento rok už nebudu riskovat a vysadím do truhlíků netýkavky. Množíte si sama, nebo... celý příspěvek >
Oleandr, 15.1.2010
Má ho v nabídce i STARKL. Ještě potom je "pudrový". Něco mezi oranžovou a růžovou.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika