|
Příspěvky uživatele - 129.198
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 8.10.2010 Můj malý příspěvek je o tom, že slimáky jsem měla i na denivkách, liliích,slunečnicích, prostě všude.Afrikány jsem měla obalené slimáky.Ale protože dávám hodně květin, tzn.babičin záhon, tak mi vždy vše s úspěchem vyrostlo. |  | Jaký je název této sklničky?, 1.7.2010 Huseník mám bíle kvetoucí, pozor je to pěkná agresorka. |  |
|  | Usychání květů na rajčatech, 28.4.2010 Hnojím skoro do každé zálivky hnojivem Fert (také koupené u Lebiše, hnojení do každé zálivky je dle návodu, aspoň doufám...). K opylení jsem myslela že stačí když sem tam foukne větříček, ale zkusím to... Spíš mám strach, aby nebyla zemina moc suchá.... celý příspěvek > |  | Usychání květů na rajčatech, 28.4.2010 Předem se omlouvám za hloupý dotaz - jsem "zahrádkář" začátečník. Mám v truhlících zasazené sazeničky převislých rajčátek, vesměs všechny už mají květy, ale všechny tyto květy vždy uschnou a jakoby se stopkou opadnou. Rajčátka mám v... celý příspěvek > |  |
|
|
|