|
Molice na kapustě, 27.6.2017 No právě, že je i na kadeřávku.
Díky Milena |
 |
Molice na kapustě, 25.6.2017 Dobrý den.
Prosím o radu- co na molice na kapustě na přírodní bázy? Výluh ze šalvěje nebo tymianu nebo úplně něco jiného?
Děkuji Milena |
 |
|
 |
Co sadit po česneku, který také byl žlutý, 24.6.2017 Dobrý den.
Prosím, co nasadit po česneku, který byl žlutý a začal plesnivět, aby to nezůstalo v zemi a přeneslo se na zeleninu.
S podravem a díky Milena
|
 |
Černý jeřáb, 26.3.2017 NO nevím. My koupili už jako keř a pouští nové výhony přímo ze země jako třeba rybíz. Mielna |
 |
Sázení buxusu, 26.3.2017 Dobrý den. V loňském roce jsem si namnožila buxus. Myslite, že už by se dal vysázet. Je krásně zelený a ráda bych využila jarní vláhu. Děkuji za rady Milena |
 |
Rakytník, 5.3.2017 Dobrý den.Prosím o radu. Mám doma samce rakytníku, ale každý rok mi uhyne. Samice drží, začinají vyrůstat kolem dokola nové výhony. Jsou toto také samice? Jak se dopracovat k samcovi?
Díky Milena
|
 |
Sýkorky a dravci, 14.12.2016 ZDRAVÍM PŘÍZNIVCE ZAHRADNÍCH PTÁČKŮ.
Jako každý rok i letos přikrmují ptáčky, ale hlavně sýkorky. Mám po stromech navěšené květináčky ve kterých mám proso, slunečnici atd. v loji. Sýkorky si rychle zvykli, ale zvykli si i dravci. Číhaji na ně na... celý příspěvek > |
 |
Zahradní trpaslíci, 26.11.2016 Děkuji za rady. Ale trpaslíka nechám žít,
už kvůli dětem, které věří, že jim hlídají kytičky, kterě mi pomáhají sázet.
S pozdravem Milena |
 |
Zahradní trpaslíci, 26.11.2016 I to je názor a nikdo vám ho nebere |
 |
Zahradní trpaslíci, 25.11.2016 Dobrý den.Prosím o radu. Uklidila jsem ze zahrady trpaslíka a zvířatka z terakoty. jsou pokrytá částečně zeleným nádechem(mechem). nevím jak je očístit.Ne chemii. Děkují Milena |
 |
|
 |
Povinnosti vlastníků pozemků, 12.4.2016 kupte si vysavač na listi a problem je vyřešen Milena
|
 |
Vavřín a puklice, 13.11.2014 Dobrý den. Mám prosbu.Vždy se mi k podzimu osypá vavřín puklicemi i když v okolí nemám žádnou kytku. Letos jsem ho měla na stole pod pergolou a pak jsem ho dala na verandu, kde nebyla žádna rostlina a po přesunutí dále do domu, jsem zjistila, že má... celý příspěvek > |
 |
Gladioly, 2.10.2014 Díky za odpověď. |
 |
Gladioly, 1.10.2014 Děkuji za odpověď. Prosím a ošetřuje ten je? Milena
|
 |
Gladioly, 30.9.2014 Zdravím zahrádkáře.
Mam prosbu. Už jste letos vybírali gladioly?
|
 |