|
Co do kvetinaca na jar?, 11.9.2011 každé květy musíte obírat jedině snad nyní odruda milionbels je samočistící- zkuste si najít tutpo odrůdu a přečíst si o ní zda vám bude vyhovovat
tím, že se obírají odkvetlé květy - rostlina nasazuje stále na nové |
 |
Název rostliny, 11.9.2011 Také ji pěstuji již několik let, ale venku nepřezimuje- musíte ji s květináčem zimovat ve světlé a ne moc teplé místnosti, z mé zkušenosti tak 15st. |
 |
|
 |
Co je to za květinu?, 11.9.2011  Zřejmě k vám zanesl vítr semínko tohoto Líčidla, je to atraktivní rostlina, rychle se však množí a na plodech si velmi pochutnývají ptáčci.
Ke konzumaci však nic moc plody mají mdlou chuť a ke konci spíš svíravou v ústech.Někdo pro jeho barvu... celý příspěvek > |
 |
Název okrasného keříku, 4.9.2011 Děkuji to jsem ráda - dobrou noc |
 |
Název okrasného keříku, 4.9.2011  Prosím poraďte mi s určením názvu keříku - měl by být i kvetoucí
je to ten menší světlý |
 |
Název květiny, 28.8.2011 mohlo by to být Eupatorium-někde roste hojně i v přírodě- babička ji sbírala jako léčivku |
 |
Neznámá květina, 24.8.2011 mě to připadá jako sestříhaná vrbička u nás ji mají v zahradnictví - podívám se -pod jakým názvem je uvedena |
 |
Poraďte prosím s názvem květinky, 23.8.2011 moc děkuji |
 |
Poraďte prosím s názvem květinky, 23.8.2011  Předem děkuji všem za příspěvky
známá si neví rady ,chci jí pomoc najít název květinky |
 |
Uvaření, 16.8.2011 dříve se říkalo nezalévej v horku není to pro květiny dobře, nyní jsem četla, že to vůbec nevadí
spíš se květiny sluncem spálí, které ho nesnesou |
 |
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 15.8.2011 Marie, jako vždy... překrásné |
 |
Co je to za stromek - bříza?, 12.8.2011 Vypadá to opravdu na břízu ale v dnešní době je to opravdu plevel hrozně se rozmnožuje a zapleveluje co se dá. A hrozně rychle roste |
 |
Jaké rostlinky do truhlíků na podzim, 9.8.2011 můžete zasadit macešky, ty pokvetou do zámrazu, já je vždy po likvidaci letniček sázím, už jsem viděla v zahradnictvích se objevily minichrysantémy nebo vřesy jsou ve více barvách a jsou krásné ,kombinujte je s břečťanem nebo drátovcem |
 |
Štětkovec, 8.8.2011 Doba květu:
Callistemony jsou zajímavé i tím, že nás potěší záplavou květů hned 2x do roka. Hlavní období kvetení je květen a v srpnu/září se dočkáme druhé vlny.
Barva květu:
karmínově červená
Stanoviště:
plně osluněné nebo poloslunné... celý příspěvek > |
 |
Africká fialka, 8.8.2011 Já je tedy moc nehnojím a kvetou stále. Jednou jsem četla, když se občas utrhne pár spodních lístků, že víc kvetou a je fakt, že je často obírám a otrhávám. Nevím tedy zda je to tím.Ale vyzkoušejte. |
 |