Příspěvky uživatele - 245.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 18.8.2011 Obsahuje fotku
Dnes jsem sklidil část úrody. Sluníčko dosladilo a dochutilo plody a zamíchalo chuťovými stupni vítězů. Letos tady na prvním místě Sladkaja děvočka, na druhém Ildi a třetí místo obsadilo Bejbino. Vysočina 620mnm
Nejranější rajčata?, 16.8.2011
Z mých letošních zkušeností je ještě rannější Bejbino. Ve skleníku již sklízím plody ze sedmého vijanu a u Stupického ze čtvrtého. Jinak hodně ranná je ještě odrůda Minigold.
Nejchutnější rajčata, 13.8.2011
Sice nejsem Mirek, ale odpovědět dokážu. Pollicino je běžně dostupná odrůda z nabídky SEMO. Sladkaja děvočka je odrůda dovezená z Ruska. Mirek sem jistě napíše odkaz na obchod se semeny v zahraničí. Dnes kvůli deštivému počasí jsem se probíral semeny... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 8.8.2011
Tak jsem v sobotu pořádal oslavu k narození syna. Sešlo se nás 20 a dobrému uzenému masu a klobásám jsem natrhal mísu chery rajčátek. Rajčata šla velmi na odbyt, až jsem musel dělat prohlídkové okruhy s průvodcem po zahradě. Jako nejchutnější bylo... celý příspěvek >
Usychá vrchní část papriky, 4.8.2011
To je tím, že paprika udrží jenom určitý počet plodů, navíc je máte v květináčích a podle mě mají málo životního prostoru pro kořenový systém. Já mám papriky ve skleníku, jsou obsypány plody a sem tam mi taky květy a poupata usychají, ale neřeším to.... celý příspěvek >
Nejchutnější rajčata, 2.8.2011
Dobrý den včera jsem obdržel zásilku od firmy neoseeds . Objednání a platba proběhla ve čtvrtek a v pondělí byla semínka doma. Takže z mé strany spokojenost jak se sortimentem rajčat, tak z dodáním zásilky.
Tento způsob léta zdá se mi poněkud nešťastným, 31.7.2011
Já už bych řekl snad jenom že, Tento způsob léta zdá se mi poněkud tragickým!
Plisen rajcat?, 31.7.2011
Já nestraším pouze konstatuji. Nejvíce postižené jsou Tornáda, Bejbina, Dulcia a Minigold, u dalších odrůd není nástup plísně tak agresivní.
Plisen rajcat?, 31.7.2011
Takhle rychlý nástup plísně jsem ještě neviděl, včera byly rostliny v pořádku a dnes skoro všechny napadené. Postřik pro toto "krásné" počasí nemožný, tak doufám, že až se to vyprší budu mít ještě co zachraňovat. Jediné co jsem mohl udělat,... celý příspěvek >
Zbavení se pampelišky, 27.7.2011
Nebyl jsem přihlášen. Tak aby si někdo nemyslel, že jsem prodejce
Zbavení se pampelišky, 27.7.2011
To jsem viděl v činnosti, nemá to chybu. Šup šup a bodlák nebo pampeliška je venku i s kořenem.
Nejchutnější rajčata, 23.7.2011
Tak u nás je letos nejchutnější naše neznámé (země původu Maroko), o 1 stupeň méně sladká je Sladkaja Děvočka, na třetím místě společně Ildi a Bejbino a bramborovou medaili drží Stupické. Ještě nedozrála Zolotaja Andromeda, tak uvidíme jestli... celý příspěvek >
Škvoři v paprikách, 20.7.2011
A jste si jistá, že to dělají škvoři. Mě takhle napadají plody paprik slimáci. Zajímavé je, že nakusují plody pouze odrůd Vlasta a Hamík, Amy si ani nevšimnou.
Okurky, 18.7.2011
Vidíte, já třeba okurky ve fóliáku nezalévám vůbec a taky rostou jak diví, už mám zavařeno 15kg
Nejchutnější rajčata, 15.7.2011 Obsahuje fotku
Mirku Vy jste ale gurmán . Ještěže se blíží doba oběda, jak jste mě navnadil. Jinak už mi dozrála Sladkaja Děvočka a opravdu je chuťově výborná, i zde vychvalované Bejbino, které mám letos také poprvé nás příjenmě překvapilo chutí a proto ho zařazuji... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika