|
Příspěvky uživatele - 69.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Pohled zhora. Pro ozřejmění, jak jsou větve rozložené. Rovně nahoru nesměřuje žádná z nich, i když vlastně všechny spíš souběžně směřují nahoru. |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Z druhé strany |  |
|  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Další |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Omlouvám se, ale nepřišla jsem na to, jak vložit víc fotek najednou :( |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Dnešní fotka |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 28.9.2010  Tak jsem jí nafotila. Nejdřív fotka pár týdnů stará: |  | Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 27.9.2010 Dobrý den.
Mám podobný i když trochu zoufalejší dotaz. Letos na jaře jsem také zasadila meruňku - zakrslou italskou Cafonu. Byl to maličký stromeček - cca 20cm kmínek, cca 45-50cm celý stromeček. Řekli mi, že se stříhat vůbec nemusí, tak jsem jí... celý příspěvek > |  |
|
|
|