Příspěvky uživatele - 201.216

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zivy plot 3 - 4 m vysoky, 26.9.2011
No vadit mu to mozno bude, mozno nie... neviem. Na druhej strane je oproti mne vyssie o spominanych 1,5m, takze pre neho bude vyska ziveho plotu 1,5-2,5m, a to uz by nemalo byt take hrozne. Mne by zase vadilo, keby si ma obzeral. Tych 1,5m o ktore je... celý příspěvek >
Zivy plot 3 - 4 m vysoky, 25.9.2011
Dobry den. Precital som si diskusiu, mam aku-taku predstavu, ale rad si necham poradit. Potreboval by som zivy plot vysoky cca 3-4m. Chcel by som nieco neprehladne, uvazoval som o tuji mlynanskej. Do akej vysky vyrastie, ako je to s osetrovanim,... celý příspěvek >
Navážka, 25.7.2011
Nic sa nemusi, iba umriet (obcas ma s tym zlosti aj moja 10r.dcera) Urcite sa bude dat dohodnut iny termin montaze, tak aby ste stihli vybetonovat dno. Su aj urychlovace tuhnutia betonu, takze aj chemiou sa da pomoct. Ale zalezi aka je to navazka, a... celý příspěvek >
Úhyn ryb, 25.6.2011
asi v 2000l nadrzi som mal cca 140 8-10cm pstruzikov a cca 20ks 15-20cm. Drzali sa celkom fajn. okyslicovadlo 4200l (na krabicke) cerpadlo 1500l. Takze vzduchom by to nemuselo byt, skuste ako vam radili teplotu (aj ked pri vysokej teplote klesa... celý příspěvek >
Folia Aquaplast 805 alebo Fireston, 1.10.2010
Zdravim. Prešiel som si znova celu diskusiu a neviem sa rozhodnut medzi foliou AQUAPLAST 805 hrubky 1,5mm cena cca 5,2€/m2, alebo EPDM Firestone PondGard 1,02mm 8,1€/m2. Cenovo sa mi samozrejme viac pozdava od fatrafolu, jazierko ma... celý příspěvek >
Nazov rastliny, 26.9.2010 Obsahuje fotku
Zdravim. Neviete ako sa vola tato rastlina? Presiel som nejake knihy o jazierkach, kt mam doma, ale bud tam boli iba kresby, a ak boli fotografie, tak som to nevedel z nich urcit. Knihu o rastlinach nemam (co budem musiet napravit) Rastie to svagrovi... celý příspěvek >
Nevhodné či opatrnost vyžadující vodní rostliny, 26.9.2010
V nejakej knihe o jazierkach som cital, ze palka (typha) orobinec moze prerazit foliu, preto sa odporuca typha minima.
Geotextilia polyester alebo polypropylen, 19.7.2010
Zdravim. Planujem jazierko s hlbkou cca 2m a pozeral som ceny materialov a pritom som nasiel ze geotextilie mozu byt z polyesteru, alebo polypropylenu. Pri 300g na m2 je PE cca 1 euro m2 a PP 1,6e m2.  Ktora geotextilia je vhodnejsia, prip co si... celý příspěvek >
Jak casto krmite ryby?, 7.7.2010
ryby sa krmia granulami 2x denne (maximalne) aby sa nenazrali v dobe, ked este nemaju vytravene predchadzajuce krmivo. Granule totoiz nabobtnaju a prekrmenie by ich mohlo zabit (mne sa to u par mensich ryb uz podarilo) Inak v poho vydrzia aj tyzden... celý příspěvek >
Umele osvetlenie na pestovanie rastlin, 20.6.2010
Vdaka za radu. Iba som bol trocha vystresovany (problemy s rybyckami) Nasledne som precital par odporucani. Existuju aj specialne ziarivky, ale rastliny maju schopnost vyuzit rozne spektrum, takze staci aj biele svetlo (napr 840, al 865)... celý příspěvek >
Rastliny do studenej vody, 20.6.2010
Zdravim. Diskusiu mam precitanu, a aj par knih o jazierkach. Ale nikde som nenasiel informaciu, ktore rastliny by boli vhodne do studenej vody (12-14st.C) Asi vsade pri jazierkach sa predpoklada, ze budu na slnku a lokalne sa bude voda prehrievat.... celý příspěvek >
Automaticke krmidlo, 31.5.2010
Zdravím. Nevie niekto poradit kde kupit automatické krmidlo pre ryby v jazierku, prip návod ako ho vyrobiť. Na nete som našiel niekolko krmidiel, ale vsetko to boli pre akvarija. Malé, malá dávka krmiva, v jazierku by to asi nestačilo. Potrebujem... celý příspěvek >
Vysavač, 23.3.2010
Uz tu bola o tom diskusia, skuste pohladat. Ale odpovedal tam aj predajca, a dalo sa vycitit, ze bezne vysavace nie su nejake uzasne. Ale pokial nebude velka hlbka mohlo by to fungovat. P.S: sam nemam skusenosti.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika