Příspěvky uživatele - 79.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůdy odolnější proti kadeřavosti, 22.3.2009
Přípravky Champion, Syllit, Delan , příp. Baycor používám už dlouhá léta a ani u mne, ani u známých, kterým ošetřuji proti kadeřavosti nikdy tuto chorobu během vegetace neměli. Problém asi u vás opravdu bude v termínu aplikace. A ten se v... celý příspěvek >
Nátěr barvou syntetickým emailem po řezu větších větví jabloní se může?, 22.3.2009
Syntetická barva je pro ošetřování řezných ran naprosto nevhodná! Pokud chcete použít barvu, tak jenom takovou, která se ředí fermeží nebo vodou. Ale lépe je použít některého stromového balsámu s obsahem fungicidu.
zastřihnutí korunky, 21.3.2009
Broskev sestříhněte bezprostředně po výsadbě. V nejvyšším místě rozvětvení korunky odstříhněte terminální výhon, vyberte 3 až 4 nejlépe vyvinuté letorosty a tyto hluboce zakraťte za 2. pupenem směřujícím ven z korunky. Ostatní letorosty úplně... celý příspěvek >
Hnojení jehličnanů s podsypem kůry a textilií, 21.3.2009
Pokud už větvičky thůjí hnědnou, aplikujte hořkou sůl postřikem na list a toto opakujte po 4 týdnech ještě dvakrát. Nestříkat za ostrého slunečního svitu a bezprostedně před deštěm. Účinek se dostaví rychleji než přihnojením do půdy.
Urychlení růstu tůjí, 21.3.2009
Rozhodující pro zdravý růst thůjí s velkými přírůstky je do jaké půdy je vsadíte. Pokud pod ně (ne ke kořenům) dáte dostatečné množství kompostu nebo dobře rozloženého hnoje, v době sucha vydatně zaléváte, nemusíte přemýšlet o specielních hnojivech.... celý příspěvek >
Jakou jabloň?, 18.3.2009
Také jsem zhruba před 8 lety začal postupně vysazovat stromky na slabě rostoucích podnožích a tvarovat jako štíhlá vřetena. Zároveň s tím jsem postupně likvidoval původní mnou vysázené zákrsky nna přelomu 7O.a 8o.let. Tato "přestavba "... celý příspěvek >
Určenie odrody, 18.3.2009
Já bych to na Jonathan rozhodně netipoval, ale tipnout si odrůdu sám netroufnu.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 18.3.2009
Děkuji za odpověď, pane Prchal, pěstuji v 34O m, jihozápadní exposice. Podmínky mám tedy příznivější, takže teď hlavně, aby se ujaly rouby.  Díky.
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 15.3.2009
Myslím si, že pro velmi malé zahrádky jsou sloupovité jabloně přínosem. U ostatního druhu ovoce o tom nemám žádné spolehlivé informce. Přestože mám pro pěstování ovoce místa dost, tak jsem si ze zvědavosti jednu sloupovitou jabloň vysadil. Měla už... celý příspěvek >
Poraďte co zasadit, 15.3.2009
Dobrý večer. Odrůdu Golden Delicius tam určitě nesázejte. Projděte si, prosím, tuto část diskusního fóra o jabloních a myslím, že si vyberete.
Začínáte roubovat?, 15.3.2009
Myslím, pane Beran, že byste měl ve svém příspěvku pokračovat.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 13.3.2009
Pane Prchal, mohl byste, prosím, blíže sdělit Vaše zkušenosti s odrůdou Sir Prize (chuˇt, skladovatelnost).  Letos jsem získal rouby a hodlám s touto odrůdou přeroubovat Zuzanu. Mám na zahradě 25 štíhlých vřeten, příp. vřetenovitých zákrsků a na... celý příspěvek >
Ontario, 13.3.2009
Selenu pěstuji osm let. Celkem jsem spokojený.  Z Vaší odpovědi jsem tedy usoudil, že Lotos nic moc. Děkuji.
Co teď s kadeřavostí?, 13.3.2009
Baycor běžně proti kadeřavosti používám, ale až při 2. nebo 3. postřiku (když je nástup jara dlouhý, chladný a deštivý). Má podobný hloubkový účinek jako např. Syllit nebo Delan. Není však na broskvoně oficelně zaregistrován.
nové odrůdy jabloní, 9.3.2009
Pane Radouši, mohl byste prosím sdělit svoji zkušenost s odrůdou Lotos? Děkuji.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika