Příspěvky uživatele - 183.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří oleje do benzínu, 26.9.2010
lít8 let starý olej do nové pily bez záběhu je sprominutím volovina, to Vám opravdu ta úspora 200 Kč stojí za řádově 50x vyšší sumu? Pokud tedy odhlédnu od kdovíjaké značky a specifikace oleje... ekologicky ten olej zlikvidujte donesením na nejlbižší... celý příspěvek >
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 22.8.2010
pro mě celkem zajímavá diskuze z nedostatku vlastních zkušeností. Tak tedy: 1x pila MS 260 (cca půl roku stará) - olej stihl 1:50, po cca 2 měsících skladování směsi (teplota kolem 20 stupnu, stin, sucho) jsem přilil od oka tak 10 ml "pro... celý příspěvek >
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 7.7.2010
děkuji Vám oběma za rady! zdraví V.
Vazelina na uhlove prevody krovinorezu, 6.7.2010
Zdravim, chci se zeptat na jeden detail, myslite, ze muze byt problem s pripadnou reklamaci, kdyz pouziju "vazelinu" stihl na uhlovy prevody v krovinorezu jonsered... jde o to, ze ta od stihlu se lisi od te originalni barvou(klasicka zluta... celý příspěvek >
Žací nůž vs. struna, 3.7.2010
Zdravím, tak já používám primárně 3 ramený nůž, když je pěkně nabroušený nemusím ani moc točit motor a krásně seču, samozřejmně když jdu na metrovej porost mašinu nešetřím a jedu skoro na plnej plyn, strunu sem si oblíbil na práci kolem baráku, kde... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika