Příspěvky uživatele - 160.226

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stárnutí oleje, 20.4.2012
Mám křovinořez Honda 4T-olej nápln 0,1 litru, výměna 1xročně.prodává se v balení 0,1 l nebo 0,6 litru/což je pro mne na 6 let /výhodná cena/.Prodejce tvdí, že musím kupovat každý rok olej čerstvý, protože po otevření stárne a ztrácí vlastnosti.prosím... celý příspěvek >
Jaká rostlina, 19.7.2011
mám v jezírku lekníny a mezi nimi se rozmnožily rostliny, listy podobné leknínu ale mají žluté květy o něco menší než lekníny, Začínají mi utiskovat lekníny, budu je muset regulovat.Nevíte co je to za rostlinu a její název?Děkuji
Sekací nebo mulčovací nůž?, 11.7.2011
 zakoupil jsem sekačku ALKO 51 BR, která je standartně dodávána s mulčovacím nožem.Po sekání mám dojem, že kvalita střihu není taková jako po posekání starou sekačkou osazenou sekacím nožem.Prosím o zkušenosti při používaní mulčovacím a sekacím... celý příspěvek >
Olej do motoru, 24.5.2011
Zdravím, mám křovinořez Honda 435 a zajímá mne, jaký dáváte olej do motoru. V servisu za 1 dcl chtějí 80,.kč  /10W-30 /. Lze použít třeba 10W - 40 nebo 5W-30? děkuji za rady
Jaká pila, 23.9.2010
 potřebuji na zahradě pilu na drobné pořezání klacků do průměru 10-15 cm.Mám na výběr mezi některou z Partnerek, dolmar PS45 nebo HQ 236,všechny v cenové relaci pro mne. Prosím o Vaše názory.Díky
Křovinořez honda, 18.6.2010
prosim o zkušenosti s křovinořezem osazenym motorem honda 4 takt,1,2kw/1,6ps.Diky za odpovědi a rady.
Solo nebo echo, 18.6.2010
Jak to myslíte, který je BMW a který parodie? díky
Křovinořez s motorem Echo, 1.6.2010
Při výběru křovinořezu jsem narazil na křovinořez osazený motorem ECHO -dělají i pily, údajně to jsou japonské motory.Má někdo zkušenost s těmito stroji? V nabídkách jsou zařazeny jako profi.Výkon je udáván podle jiné normy než u jiných strojů, takže... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika