|
Příspěvky uživatele - 165.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 23.9.2010 dobře založeným habrovým plotem taky slípka neproleze, ale chce to 2-3 roky |  | Komule, 14.6.2010 U nás totéž (severní Morava) komule, nad kterou žasli všichni sousedi a hodně z nich si také rostliny pořídili, je letos na ostudu. Keř míval 2,5m výšku a 2m šířku, nyní musí manžel dávat pozor, aby ho při sekání trávy nepřehlídl... Pomalu sice z... celý příspěvek > |  |
|  | Pokroucena vrba, poradte prosim, 8.6.2010 Nevím sice čím to je, ale pomáhá odstřihnutí. |  | Jak zastřihávat habr, 8.6.2010 Záleží, zda toužíte po dokonalé úpravě, alá zámecký park, nebo vám jen stíní větev do okna.
Vystříhání požadovaného tvaru o určité hustotě větví je dlouhodobější záležitost, doporučuji projít fotky upravených zahrad na webu.
Z vlastní zkušenosti -... celý příspěvek > |  | Ruj vlasatá vadne, 8.6.2010 Díky za tipy, jdu stříhat. Jo, vlhko je - po těch deštích, plamének mám kousek dál, ten se drží. |  | Ruj vlasatá vadne, 7.6.2010  Ještě foto |  | Ruj vlasatá vadne, 7.6.2010 Začala mi pozvolna vadnout ruj vlasatá - několik koncových větviček. Nahodile, na různých místech keře. Ruj mám 4 roky a nikdy se nic podobného nestalo, mám strach, že ji nezachráním, poraďte. |  | Tlustice, 29.1.2009 Mám tlustici snad 10 let, v životě nekvetla - to vám teda závidím... |  | mučenka, 19.9.2008  ještě foto : |  | mučenka, 19.9.2008 Rychle potřebuji pomoc! Krásnou mučenku jsme měli přes léto venku, jak začaly teď chladné dny, vzali jsme ji domů, bohužel byla venku jednu noc, kdy se ochladilo na 10°C, teď postupně uvadá, včetně nerozvinutých poupat!!! Jak ji zachránit??? |  |
|  | Ruj vlasatá, 7.9.2008 moje rujka přiroste za rok tak přes 0,5m, zato hlohyně s bídou jen tak 10cm. |  | Had na zahradě, 26.8.2008 Podobná zkušenost - i nám chtěla užovka lovit jezírkové rybky, vyhnat se nedala jen tak, byla i trochu agresivní. Po tom, co vklouzla do vody jsme ji hlídali a pokaždé, když se chtěla nadechnout, jsme ji to hráběmi znemožnili. Nakonez vystřelila z... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 23.8.2008  Taky přihodím jednu, mám ji od loňska, s tím, co zde padlo o pěstování souhlasím, řízkováním se rozmnožuje špatně - 1 úspěšný z 12 pokusů. |  | našel jsem orchidej v přírodě a nevím jaký druh to je, 12.6.2008 JITA je zřejmě nepřející pesimista, soudě podle autorových příspěvků, naštěstí je to ojedinělý úkaz na tomto diskuzním fóru... |  | Clematis, 5.6.2008 Mám clematis - růžovofialový, přezimoval v pohodě, ale teď se mu něco děje. Najednou z ničeho nic celý výhon třeba i s poupaty uvadne a zčerná.ˇViditelní škůdci to nejsou, ani podhryznutý není. Už mi odešel třetí šlahoun. Co to je??? |  |
 |
|
|
|