|
Příspěvky uživatele - 127.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Křovinořez Blue Bird, 4.11.2010 Tak podle toho jak se v Husqvarně ČR byli do prsou že korncernu Elektrolux již patří Gardena, Jing Feng, BlueBird je blbost? Už toho nakecali hodně |  | Élektrická versus benzinová pila, 21.9.2010 Na takové řezání bych za mě doporučil kvalitní značkovou el. pilu (Dolmary neznám podle označení ale nemám k němu výhrady). Značkovou- protože až jednou budete potřebovat servis... Jak rád říkám je to pořád jen stroj. Benzínová má o mnoho víc věcí... celý příspěvek > |  |
|  | Vysoká spotřeba struny pomoc, 21.9.2010 Moc tomu nerozumím, vy máte na ABG strunovou hlavu z Jonsereda?
Průměr 3,3mm je doporučený na mašiny s výkonem nad 2.0kW tj např Jonsered BC2255, dalo by se i na BC2145 ale tam je nejideálnější 3.0mm.
Pokud se struna láme zkontrolujte hliníkové... celý příspěvek > |  | Jaký traktor, 21.9.2010 Omlouvám se za neúplnost příspěvku k hydropřevodovce, jednalo se u Hsq 126ky.
Ještě jednou se omlouvám |  | Jaký traktor, 21.9.2010 Přesně tak, ale AGS je v trošku jiné cenové než do tis, ale o tom už sem tady taky psal a mohu AGS jen doporučit.
Transmatic a podobné pokusy na lidech doporučuji aspoň já zkoušet na jiných. Nemají ani v nejmenším mou důvěru, co sem viděl mi... celý příspěvek > |  | Pivoňky, 17.5.2010 se semeny pivonek je to běh na dlouhou trat... pred peti lety jsem si nasbiral semena botanickych pivonek na skalach v bulharsku - zasel jsem je hned v srpnu (cca 50ks) a dalsi jaro cekal co vzejde - nic... osadil jsem zahon bylinkami a... celý příspěvek > |  | Jak vyrobit kvas na žitnou?, 16.5.2010 Prosím o radu jak správně vyrobyt žitnou. Zda lze udělat kvas bez cukru. Děkuji za pomoc. Josef |  | Ako a kedy strihat zivy plot z ihlicnanu, 25.4.2010 Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak daleko jsou smrčky od sebe, zdají se mi zbytečně blízko, ale možná to jen zkresluje snímek. Ale rozhodně jsou zcela u plotu, což Vám pak neumožní stříhání z druhé strany. Stromečky bych ještě nechala, nyní budou... celý příspěvek > |  | Živý plot hned, 8.3.2010 Zdravím, pokud narazíte někde na nějakou akci, tak se sehnat dají. My tedy kupovali před 3 lety, byla akce v zahrádkářském časopisu, byl tam inzerát na 180cm thuje, po 80Kč, ale prostokořenné. Byl teprve srpen, ale zase nešlo odolat, tak jsem to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|