Příspěvky uživatele - 174.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mandelinka a brambory, 7.6.2007
Dřív jsem používal DECIS a teď už druhým rokem MOSPILAN a jsem s ním nadmíru spokojený.
Pořiďte benzín, 4.5.2007
Kdybych s Vámi chtěl polemizovat, upravil bych větu asi takto: "Pořiďte benzín, budete sekat třikrat dráž, ve srovnatelné kvalitě a užijete si hluku a výfukových zplodin." Kde to je jen trochu možné, využívejme elektrické stroje. Jsou... celý příspěvek >
Olej do dvoutaktu, 2.5.2007
Já se Vás zeptám opačně. Kolik oleje nebo směsi za rok spotřebujete? Vyplatí se Vám ušetřit pár korun nebo pár desítek korun a podstupovat riziko případného poškození  a nákladné opravy používaných strojů? Já používám olej od Husqvarny v ceně... celý příspěvek >
Kvalitní elektrická sekačka?, 29.4.2007
Na sečení plochy cca 400 m2 mám elektrickou sekačku se záběrem 39 cm a motorem 1300 W a není s tím problém. Na 600 m2 bych volil větší záběr a silnější motor (46 cm a 1600W). Rozhodně bych se ale "elektriky" nebál, zvláště berete-li tuto... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika