|
Příspěvky uživatele - 159.179
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání venk. ibíšku, 20.9.2007 Když je to velký keř, tak ani semena neodstraňuju, to bych na zahradě strávila mládí :-) A stříhat jednoznačně až na jaře, až uvidíte, co případně pomrzlo. |  | choroby lipy, 28.8.2007 Není to třeba ruměnice?http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=682Mladí brouci jsou úplně celí červení. |  |
|  | muškáty - naléhavá prosba o pomoc, 21.8.2007 To bude nejspíš rez muškátová - daří se jí ve vlhku, takže nepřelívat muškáty a když se objeví, tak postříkat Novozirem. A napadené rostliny raději nemnožit, aby se choroba dál nešířila. |  | škůdce ibišku, 26.7.2007 Pavučinky = sviluška. |  | utoci kuna na cloveka?, 25.7.2007 Kuna je velká asi tak jako fretka... Jako každé divoké zvíře se vám radši vyhne, ale když jí zaženete do úzkých, asi by kousla v sebeobraně, kdyby neměla jinou možnost úniku. |  | Zálivka rajčat a paprik, 27.6.2007 Víčko tam nechte a láhev po obvodu propíchejte a zahrabte tak do poloviny do země. Zaléváte tak ke kořenům a ne jen na povrch. |  | Choroba jahodníku, 17.6.2007 Ví někdo, co je to za chorobu? |  | Slimáci, 7.6.2007 No, s jinýma granulema srovnávat nemůžu, ale Feramol je fakt dobrej. Na záhonech máme plno seschlej slimáků :-) Jinak se samozřejmě snažíme udržovat zahradu čisou a večer je chodíme vybíjet, protože bydlíme u rybníka a ty potvory mají vlhko rády, tak... celý příspěvek > |  | Parazitické hlístice, 5.6.2007 Okusuje rododendrony. A podle fotek je to on, taková malá černá bestie, co vypadá jako by byla poprášená žlutým práškem. |  | Parazitické hlístice, 5.6.2007 Dobrý den,protože mám na zahradě lalokonosce, rozhodla jsem se investovat do biologické ochrany. Bohužel Česká pošta moc nespolupracovala - balíček došel ve čtvrtek a upozornění (zároveň s upomínkou) bylo ve schránce až dnes.:-( Vzhledem k tomu, že... celý příspěvek > |  |
|  | Choroba angreštu, 21.5.2007 Poškozené výhony ostříhat a spálit a pravidelně stříkat Biotonem. Docela se mi osvědčil, dokáže postup padlí výrazně zpomalit. |  |
 |
|
|
|