|
Solární panel, 30.7.2012 Když je teplo čím studenější tím lepší. Nač si kazit vodu ohříváním, roste v tom potom všechen bordel. |
 |
Solární panel, 29.7.2012 19 kubikový Bazen máme nový deprve 10 den napuštěný, ale že by někdo toužil po teplejší vodě bych ani neřekl. Když je vedro ták studená je dobrá a když je zima ták do bazénu se stejně nikomu nechce. A nekazí se voda. |
 |
|
 |
Savo, 24.7.2012 Děkuji za odpovjeť . A to savo opravdů stačí na udržení čistoty vody? mě v Obi ujišťovál že stačí. |
 |
Savo, 23.7.2012 V obi mi doporučili do bazénu savo oridinál. Můžu ho tám nalít i preventivně? Bazén je napuštěný tři dny a voda prozatím čistá. Nebo ho nalit až se bude voda kalit.? |
 |
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 13.7.2012 Rozhodují se jestli s nafukovacím límcem nebo Hawai s trubkama. Dík. |
 |
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 12.7.2012 Jedná se o vydrž bazénu, jestli se neohnou trubky a tak. |
 |
Má někdo skušenost s bazenem Havaj s trubkovou konstrukcí?, 11.7.2012 Uvažuji o koupi a nevím co..
|
 |
Tyrolské muškáty, 15.5.2012 Dobrý den Renato,
díky moc za super popis, jak pečovat o muškáty od jara do konce vegetace.
Mně se loni nepodařilo zazimovat, i když jsem se zachovala podle odborného návodu, řekla bych přesně!
Můžete mi, prosím, poradit při Vašich... celý příspěvek > |
 |
Bílá rašelina, 12.11.2011 O bílé rašelině zrovna včera mluvili v TV. Moc jsme nedával pozor, ale mám dojem, že o ní mluvili, že je vhodná pro pěstování masožravek, a že na ní nerostou plísně. |
 |
Založení trávníku, 30.10.2011 A proč si myslíte, že když posekáte 7 cm trávu, tak se jí zahustí kořeny? To by mě zajímalo, kde se berou takové hlouposti. |
 |
|
 |
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 28.10.2011 Nemít ovocné stromy na zahradě, to děláte chybu. Moje oblíbené je chodit si po zahradě a pojídat si čerstvě utržené plody ococných stromů. |
 |
Pěstování švestky i přes zimu?, 2.10.2011 Na Sicílii mají i jabloně, třešně, ořechy, ale nejspíš jen na svazích Etny, kde prý v zimě bývá i sníh. |
 |
Pěstování švestky i přes zimu?, 2.10.2011 Kdysi jsem to s pár stromkama taky zkoušel, už si nepamatuju co to bylo za stromky, jen si vzpomínám, že jedno z toho byla líska. Stromky jsme měl v doma při běžné teplotě kolem 20°C. Se všemi to dopadlo tak nějak podobně, tak někdy spíš koncem... celý příspěvek > |
 |
Je možné stříhat jeřabinu?, 10.9.2011 Nám vyrostlla jařabina tak nějak sama u plotu, protože je to na místě, kde se mi nehodí mít velký strom, tak když jdu kolem s nůžkama, tak ucvaknu co moc přečuhuje a výsledkem je takový kompaktní hustý asi dvoumetrový stromek. Takže nějaké průběžné... celý příspěvek > |
 |
Mulčovací kůra bez folie, 4.9.2011 Já jsem dal na jaře fólii (geotextilii) bez kůry a teď na mnoha místech na té geotextilii roste tráva nebo něco jiného. Vítr na to nafoukal semínka a ta vyklíčila na fólii a přes tu fólii prorostly kořínky do půdy. |
 |