|
Příspěvky uživatele - 127.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ostřička pilových řetězů Güde 2500, 1.10.2010 Já brousím jen 3,2 mm a řeže to výborně. |  | Jakou motorovou pilu do 10 tis.?, 11.9.2010 Na značkovou pilu mám stejný názor, ale pokud tazatel nereaguje, tak je to diskuze mezi těmi, kteří mu chtěli poradit..? |  |
|  | Jakou sekacku na hodne vysokou travu na suseni, 11.9.2010 Je to tak. Na Dakru jsem měnil a ostřil nože, občas upravil napnutí klínového řemenu a před sezónou kontroloval olej v převodovce. Za víc jak 10 let bez závady. Motor používám dál, žací stroj už několik let seče u jiného majitele. Zůstala jen... celý příspěvek > |  | Nejde nastartovat prska olej z vyfuku, 10.8.2010 Je to tím nakloněním. Vyčistěte svíčku, protočte motor a měl by běžet. Zkontrolujte stav oleje v klidu a vzduchový filtr. Sekačku naklánějte tak, aby svíčka byla nejvýše. |  |
|
|
|